Одбојка: У Врању одигран међународни турнир Пехар европских шампиона 2019

Град Врање, Спортски савез Врања, Окружни одбоjкашки савез Пчињског округа, ОК Панда и женски у мушки ОК Врање организовали су међународни турнир “Пехар европских шампиона 2019”. На турниру jе учествовало 13 екипа из Србиjе и Северне Македониjе. Турнир jе свечан отворио Игор Миљковић, генерални секретар ОСБ, коjи jе у Врање донео пехар намењен првацима Европе 2019, коjи су у Анкари освоjиле сениорке Србиjе, а у Паризу сениори Србиjе. У центру Врања, учеснике турнира и грађане Врања поздравили су jош и Братислав Антић, председник Спортског савеза Врања и Оливер Тончић, председник Окружног одбоjкашког савеза Пчињског округа.

 VR14.jpg

Утакмице су игране у Спортскоj хали Врање, сали Медицинске школе, сали ОШ Вук Караџић и на платоу испред главне поште у Врању, а учествовало jе више од 200 девоjчица и девоjака у пионирскоj и сениорскоj конкуренциjи.

У конкуренциjи пионирки, победник jе Форца – Jанта Волеj из Скопља, из Северне Македониjе. Друго место jе освоjила Соколица из Звечана, треће Радан из Лебана, а четврто Виктори Волеj из Скопља, из Северне Македониjе. Пето место jе заузео Видовдан из Грачанице, шесто Панда из Врања, а седмо Врање.

У сениорскоj конкуренциjи, Jанта Волеj Форца из Скопља, из Северне Македониjе, освоjио jе титулу победника. Друго место jе заузео Работнички из Скопља, из Северне Македониjе, треће Панда из Врања, а четврто ТЕНТ 2 из Обреновца.

Ненад Ђорђевић, градски већник за спорт Врања, Братислав Антић, председник Спортског савеза Врања, Игор Миљковић, генерални секретар ОСБ и Оливер Тончић, председник Окружног одбоjкашког савеза Пчињског округа, предали су пехаре и медаље наjбољим екипама и захвалнице свим учесницима турнира.

Одбоjкаши ОК Врање и ОК Виктори Волеj из Скопља из Северне Македониjе одиграли су ревиjални меч поводом међународног турнира “Пехар европских шампиона 2019”.

 

 

    Новица Сарић

 

 

Tagovi

Komentari (0)