Одбојка: У Новом Саду тестирана 22 пионира

ПИОНИРИ

 

 

NS2.jpg

 

У сали Факултета спорта и физичког васпитања у Новом Саду одржан jе тренинг и обављено тестирање кандидата за мушку пионирску репрезентациjу Србиjе. Тестирано jе 20 играча рођених 2005. године и млађих из 11 клубова са териториjе ОСВ: Воjводине НС семе из Новог Сада, Срем Итона из Сремске Митровице, Кикинде, СК Волеjа из Новог Сада, Партизана из Бача, Стражилова из Новог Сада, Баната из Вршца, Хаjдука из Куле, Сомбора, Дунав Волеjа из Новог Сада и Бечеjа.

Наjмлађе одбоjкаше су поздравили Бранко Маjкић, генерални секретар ОСВ и др Неџад Османкач, председник Удружења одбоjкашких тренера Воjводине.

Тестирањем jе руководио др Богдан Сретеновић, спортски директор ОСС, а помагали су му Страхиња Козић, први тренер пионира Србиjе, Боjан Михаjловић, други тренер пионира Србиjе и др Љубан Мартиновић, лекар националних селекциjа ОСС.

Одбоjкашки савез Србиjе ће, у сарадњи са регионалним одбоjкашким организациjама, наставити са тренинзима и тестирањима кандидата за мушку пионирску репрезентациjу Србиjе, са циљем да се стекне што бољи увид у могућности наjмлађих одбоjкаша, као и планирања акциjа у овоj и наредноj години.

 

 

    Новица Сарић

 

Фото галерија

NS7.jpg
NS9.jpg
NS1.jpg

Tagovi

Komentari (0)