Одбојка: Тестирано 156 пионира

ПИОНИРИ

Укупно тестирано 156 пионира из 43 клуба - у Београду на тренингу 32 одбоjкаша

У организациjи Одбоjкашког савеза Србиjе у дворани Импулс у Нишу одржан jе тренинг и обављено тестирање кандидата за мушку пионирску репрезентациjу Србиjе. Тестирана су 32 играча рођена 2005. године и млађи из 8 клубова са подручjа Београда: Академиjе Старс, Аса, Железничара, Лаки Стара, Обреновца, Роде, Спаса и Црњанског.

PI - BGD 8.jpg

Тестирањем jе руководио др Богдан Сретеновић, спортски директор ОСС, а помагали су му Страхиња Козић, први тренер пионира Србиjе, Боjан Михаjловић, други тренер пионира Србиjе и др Љубан Мартиновић, лекар националних селекциjа ОСС.

Др Мартиновић jе донео златну медаљу коjу jе као члан стручног штаба мушке сениорске репрезентациjе Србиjе освоjио на ЕП у Паризу, а наjмлађим одбоjкашима jу jе представио др Богдан Сретеновић.

PI - BGD 2.jpg

На досадашњих 5 тренинга, у Новом Саду, Смедереву, Краљеву, Нишу и Београду, тестирано jе укупно 156 пионира из 43 клуба.

Одбоjкашки савез Србиjе ће, у сарадњи са регионалним одбоjкашким организациjама, наставити са тренинзима и тестирањима кандидата за мушку пионирску репрезентациjу Србиjе, са циљем да се стекне што бољи увид у могућности наjмлађих одбоjкаша, као и планирања акциjа у овоj и наредноj години.

 

 

    Новица Сарић

 

Tagovi

Komentari (0)