Одбојка: Светске првакиње у уторак, 7. маjа почињу припреме

СЕНИОРКЕ – II ЛИГА НАЦИJА 2019.

 

 vnl2.jpg

 

Зоран Терзић, први тренер женске сениорске репрезентациjе Србиjе, заказао jе почетак припрема за II Лигу нациjа 2019, за уторак, 7. маj. Актуелне светске и европске првакиње окупиће се у београдском хотелу „Краун Плаза“, а током припрема ће тренирати у дворани „Импулс“.

Женска сениорска репрезентациjа Србиjе, актуелни светски првак, играће на старту II Лиге нациjа 2019. у 4. групи И викенда у дворани „Александар Николић“ у Београду. У 1. колу, Србиjа ће у уторак, 21. маjа играти против Холандиjе од 20.00 часова. У 2. колу, у среду, 22. маjа, Србиjе ће играти против Кореjе од 17.00 часова, а у последњем, 3. колу, у четвртак, 23. маjа, против Турске од 20.00 часова.

ИИ викенд ће се одиграти 28 – 30. маjа, а Србиjа ће играти у 5. групи у Конељану у Италиjи, а поред домаћина ривали ће jоj бити САД и Доминиканска Република.

У оквиру 12. групе III викенда 4 – 6. jуна, Србиjа ће гостовати у Кортраjку, у Белгиjи. Србиjа ће играти са Белгиjом, Русиjом и Пољском.

ИВ викенд jе на програму 11 – 13. jуна, а сениорке Србиjе ће играти у 15. групи, у Токиjу у Jапану, са домаћином, Бразилом и Таjландом.

Последњи, В викенд ће се одиграти 18 – 20. jуна, а Србиjа ће играти у 18. групи у Нингбоу. Поред Кине, ривали Србиjи биће Немачка и Бугарска.

Финални турнир ће се одиграти 3 – 7. jула у Нанђингу у Кини.

Поред Кине на Финалном турниру ће наступити и 5 наjуспешниjих селекциjа са укупне табеле после 15 одиграних утакмица.

Сви мечеви Лиге нациjа у конкуренциjи одбоjкашица играће се од уторка до четвртка.

Све утакмице Лиге нациjа 2019. директно ће преносити ТВ Спорт клуб.

 

 

Новица Сарић

 

Портпарол

 

Tagovi

Komentari (0)