Одбојка: Све четири екипе спремне за спектакл у Убу

СЕНИОРКЕ И СЕНИОРИ – КУП СРБИJЕ 2019/2020.

 

У београдском хотелу Краун Плаза данас jе одржана конференциjа за новинаре поводом финалних утакмица Купа Србиjе 2019/2020, коjе ће се одиграти у дворани Уб у Убу у недељу, 1. марта. Представницима медиjа су се обратили Ана Мариjа Митровић и Мариjана Боричић, капитен и тренер Уба, Емилиjа Жакић и Jово Цаковић, капитен и тренер Jединства из Старе Пазове, Жарко Кисић и Боjан Jанић, капитен и тренер Партизана и Вук Тодоровић и Синиша Гавранчић, капитен и тренер Воjводине НС семе из Новог Сада. Конференциjи су присуствовали Зоран Гаjић, председник ОСС, Иван Кнежевић, генерални секретар ОСС, Душан Кесер, директор такмичења ОСС, као и представници клубова финалиста.

kupkzn-3515-min.jpg

Сви капитени и тренери наjавили су жестоку, али и квалитетну борбу, достоjну завршнице Купа Србиjе, али су такође сви опрезни у прогнозама исхода мечева.

Из ОК Уб, техничког организатора финала, саопштили су да jе 90 одсто улазница већ преузето, а да ће преосталих 10 одсто карата сутра (среда, 26. фебруар) бити пуштено у продаjу на благаjни дворане у Убу.

У финалу 55. Купа Србиjе 2019/2020. у конкуренциjи одбоjкаша играће Партизан – Воjводина НС семе из Новог Сада од 16.30 часова. У финалу 54. Купа Србиjе 2019/2020. у конкуренциjи одбоjкашица играће Уб – Jединство из Старе Пазове од 19.00 часова. Обе утакмице директно ће преносити РТС 2.

 

 

 

    Новица Сарић

 

 

Tagovi

Komentari (0)