Одбојка: Српска заjедница у Отави организовала дружење са наjбољим одбоjкашима Србиjе

СЕНИОРИ – II ЛИГА НАЦИJА 2019.

 

 kraj 2.jpg

 

Мушка сениорска репрезентациjа Србиjе забележила jе две победе на турниру 8. групе ИИ викенда ИИ Лиге нациjа 2019, коjи jе одигран у Отави, у Канади уз велику подршку навиjача са трибина „ТД плеjс“ арене. Након победе против Канаде, у Српском центру у просториjама при цркви Светог Стефана у Отави организовано jе дружење са Српском заjедницом, односно са наjверниjим навиjачима у Отави.

kraj 3.jpg

 

Више од 100 људи, коjи нису штедели грла и дланове надвикуjући се с домаћом публиком за време утакмице, дочекало jе своjе хероjе и уприличило дружење иза ког у наjвећоj мери стоjи отац Александар Гуjаничић, иначе jедан од „вођа“ навиjача на мечу Србиjа – Канада.

 

otava 2.jpg

Уз вечеру, коjа jе према очекивању била састављена од наших домаћих специjалитета, селектор Никола Грбић, стручни штаб и репрезентативци имали су прилику да се упознаjу са српском заjедницом у Отави, а наравно, акценат jе био на наjмлађима коjи су од своjих хероjа добили аутограме и сликали се с њима уз обостране жеље да се дружење понови првом следећом приликом када одбоjкаши Србиjе дођу у главни град Канаде.

После неизоставних прича о домовини, градовима из коjих потичу и људима, отац Александар провео jе све заинтересоване у обилазак цркве Светог Стефана коjа jош ниjе завршена, али jе у функциjи већ око пет година.

 

 

Новица Сарић

Портпарол

 

Tagovi

Komentari (0)