Одбојка: Сениорке у Београду, сениори у Новом Саду

СЕНИОРКЕ И СЕНИОРИ – II ЛИГА НАЦИJА 2019.

 

FF__7965.jpg 

 

Фулвио Данилас, директор турнира ФИВБ Лиге нациjа, и Кристофер Ли Остин, технички продуцент ИМГ, обавили су, током дводневне посете, контролу дворана „Александар Николић“ у Београду и СПЦ „Воjводина“ у Новом Саду, где ће се одиграти мечеви II Лиге нациjа 2019. Женска сениорска репрезентациjа Србиjе, актуелни светски првак, биће домаћин 4. групе I викенда 21 – 23. маjа Холандиjи, Турскоj и Кореjи у Београду. Мушка сениорска репрезентациjа Србиjе угостиће Француску, Русиjу и Jапан од 31. маjа до 2. jуна у Новом Саду.

Данилас и Остин су детаљно контролисали услове у дворанама, а обишли су и дворане за тренинг, као и хотеле у Београду и Новом Саду, где би могли да буду смештени одбоjкашице и одбоjкаши, као и званичници за оба турнира.

FF__7971.jpg

 

Током посете Србиjи, са гостима су разговарали Иван Кнежевић, генерални секретар ОСС, Драгутин Ћук, технички директор ОСС, Душан Кесер, директор такмичења ОСС, и Драган Чучковић, представник Локалног организационог одбора у Новом Саду, као и запослени у дворанама „Александар Николић“ у Београду и СПЦ „Воjводина“ у Новом Саду.

Представници ФИВБ и ИМГ ће припремити детаљан извештаj о посети Београду и Новом Саду и условима за одигравање утакмица, а Светска одбоjкашка федерациjа ће потом известити Одбоjкашки савез Србиjе о наредним корацима неопходним за организациjу турнира II Лиге нациjа 2019.

 

Tagovi

Komentari (0)