Одбојка: На II Купу Цара Константина пехари за кадеткиње Дубочице и кадете Десетке

ОСС – ОДБОJКАШКИ САВЕЗ НИШАВСКОГ ОКРУГА

 

KCK - KI SVI.jpg 

 

У сали ОШ "Мирослав Антић" у Нишу, у организациjи Одбоjкашког савеза Нишавског округа, одигран jе други међународни Куп цара Константина. На два терена, у два дана, одигране су укупно 32 утакмице. У конкуренциjи кадеткиња прво место освоjила jе Дубочица из Лесковца, коjа jе у финалу савладала скопски Jанта Волеj са 2:0. У мечу за треће место, у дуелу нишких екипа, Милениjум jе савладао Стампедо са 2:1. Пето место заузео jе Топличанин из Прокупља, шесто Jагодина, седма jе Десетка из Ниша, а осми Пирот. Вања Ивановић (Дубочица) проглашена jе за наjбољу играчицу турнира, док jе наjмлађа учесница турнира била Миња Лакићевић (Jагодина).

 

KCK - KE MVP.jpg

 

Кадети Десетке из Ниша освоjили су прво место, пошто су у финалу савладали Дубочицу из Лесковца са 2:0. Треће место освоjио jе Борац из Параћина, четврто Пирот, пето место Топличанин из Прокупља, шесто Ниш, седмо Jагодина, а осмо Jанта Волеj из Скопља. Наjбољи играч турнира jе Петар Ристић, а наjмлађи учесник Милан Панић, обоjица чланови ОК Десетка.

 

KCK - KI - PEHAR ZA 1 MESTO.jpg

 

Награде наjбољим екипама и поjединцима уручили су Љубодраг Бркић, председник ОСНО и Милован Стоjадиновић, секретар ОСНО.

 

Tagovi

Komentari (0)