Одбојка: Jединство из Ужица победник Мемориjала Ферид Мезилџић Фара

ОСС – ООС ЗЛАТИБОРСКОГ ОКРУГА

 

 PP8.jpg

 

У сали основне школе Владимир Перић Валтер у Приjепољу одигран jе jубиларни, 20. Мемориjални турнир “Ферид Мезилџић Фара” на коjем jе триjумфовало Jединство из Ужица, а велику пажњу jе привукао пехар намењен прваку Европе, коjи су сениорке Србиjе освоjиле у Анкари, а сениори Србиjе у Паризу, на XXXИ ЕП 2019.

У финалу, Jединство из Ужица jе савладало Рудар из Пљеваља са 2:0, док jе у мечу за треће место, Jединство из Биjелог Поља jе победило Трендтекс из Приjепоља са 2:1.

У полуфиналним утакмицама, Рудар из Пљеваља, из Црне Горе, победио jе домаћи Трендтекс са 2:1, док jе Jединство из Ужица савладало Jединство из Биjелог Поља, из Црне Горе, са 2:0.

Др Милинко Мићовић, директор ОШ Владимир Перић Валтер, свечано jе отворио турнир, Мустафа Башовић jе поделио захвалнице екипама.

Традиционално, Гордана Мезилџић, супруга Ферида Мезилџића, предала jе прелазни пехар за прво место, док jе победнички пехар у траjно власништво предао Зоран Петрић, отац Немање Петрића, капитена мушке сениорске репрезентациjе Србиjе, коjи jе затим свечано затворио турнир.

Пехар коjи су освоjиле одбоjкашице и одбоjкаши Србиjе на ЕП 2019. Имали су прилике да виде грађани Приjепоља, запослени у компаниjи Трендтекс, генералном спонзору одбоjкашког клуба, запослени у филиjали Банке Поштанска штедионица, генералног спонзора ОСС, затим запослени на бензинскоj пумпи Луокил, званичноj пумпи ОСС, као и ученици ОШ Владимир Перић Валтер у Приjепољу.

 

 

    Новица Сарић

 

Tagovi

Komentari (0)