Одбојка: Инђиjа и Клек Србиjашуме победници Купа ОСВ

ОСС – ОСВ

Одбоjкашице Инђиjе и одбоjкаши Клек Србиjашума из Клека победници су Купа ОСВ. У финалним мечевима, одиграним у дворани СЦ “Оџаци” у Оџацима, одбоjкашице Инђиjе су савладале Нови Сад са 3:0, по сетовима 25:11, 25:12 и 25:18, док су одбоjкаши Клек Србиjашума у финалу победили Нови Сад Манекс са 3:2, по сетовима 23:25, 25:22, 25:12, 20:25 и 15:4.

 ODZACI 1.jpg

У Оџацима jе одржан и Семинар за тренере у организациjи Одбоjкашког савеза Воjводине, Удружења одбоjкашких тренера Србиjе и Удружења одбоjкашких тренера Воjводине и Спортског савеза општине Оџаци.

ODZACI 2.jpg

Учеснике Семинара су поздравили Петар Богуновић, председник ОСВ, Jелена Игњатић, председник Спортског савеза општине Оџаци и Владимир Батез, прослављени одбоjкаш, сада Покраjински секретар за спорт и омладину.

Предавачи на Семинару су били др Неџад Османкач, проф. др Горан Нешић, проф. др Марко Стоjановић и проф. Драган Груjичић.

Семинару jе присуствовало 158 тренера са териториjе ОСВ, коjи учествуjу у Другоj лиги Север, као и Првоj и Другоj Воjвођанскоj лиги и у такмичењима млађих категориjа.

Учесници Семинара су на поклон добили књигу “ОДБОJКА – умеће коучинга”, коjа jе дело шест аутора, између осталих др Неџада Османкача и проф. др Горана Нешића.

 

 

 

    Новица Сарић

 

Tagovi

Komentari (0)