Одбојка: Договорена сарадња између Одбоjкашког савеза Србиjе и Одбоjкашке федерациjе Мађарске

ОДБОJКАШКИ САВЕЗ СРБИJЕ

 

 

Одбоjкашки савез Србиjе и Одбоjкашка федерациjа Мађарске договорили су правце и модалитете будуће сарадње на састанку одржаном у Ниређхази, у Мађарскоj. Зоран Гаjић, председник ОСС, предводио jе делегациjу Одбоjкашког савеза Србиjе, у коjоj су били Иван Кнежевић, генерални секретар ОСС, Ђула Мештер, први потпредседник ОСС, и Jелена Николић, потпредседник ОСС. Ференц Ковач, председник ОФМ, предводио jе делегациjу Одбоjкашког савеза Мађарске, у коjоj су били Адам Баран, члан Извршног одбора ОФМ задужен за сарадњу са ОСС, Арпад Коса, члан ИО ОФМ, саветник председника и Жолт Лудвиг, генерални секретар ОФМ.

H 6-min.jpg

Делегациjе два Савеза састале су се у Градскоj кући у Ниређхази, где jе разговарано о заjедничким припремама националних селекциjа, сарадњи клубова из Србиjе и Мађарске, заjедничкоj организациjи одбоjкашких такмичења и турнира, као и могућоj заjедничкоj организациjи првенстава Европе 2023. за млађе категориjе.

Делегациjе два Савеза присуствовале су утакмицама финала и меча за треће место Купа Мађарске у конкуренциjи одбоjкашица.

HUN 15-min.jpg

Медаље и награде наjбољим поjединцима доделили су Зоран Гаjић, председник ОСС, Ђула Мештер, први потпредседник ОСС, и Jелена Николић, потпредседник ОСС.

У финалу Купа Мађарске у конкуренциjи одбоjкашица, Вашаш Обуда, за коjи игра Сања Каличанин, победио jе Фатум Ниређхазу са 3:1 (27:25, 25:17, 24:26, 28:26).

 

 

    Новица Сарић

 

Tagovi

Komentari (0)