Одбојка: Амбасадор Jапана посетио ОСС

ОДБОJКАШКИ САВЕЗ СРБИJЕ

 

 J 19.jpg

 

Његова екселенциjа, Ђунићи Маруjама, изванредни и опуномоћени амбасадор Jапана у Србиjи, посетио jе данас Одбоjкашки савез Србиjе. Уваженог госта су дочекали Зоран Гаjић, председник ОСС и Иван Кнежевић, генерални секретар ОСС.

J 17.jpg

 

У срдачном и приjатељском разговору Његова екселенциjа jе честитала челницима ОСС на осваjању титуле светског првака одбоjкашица Србиjе у Jапану. Зоран Гаjић и Иван Кнежевић су се захвалили амбасадору Jапана на честиткама и посебно нагласили гостољубивост на коjи су наишле сениорке Србиjе у Хофуу, коjи jе био домаћин нашоj репрезентациjи током припрема пре почетка Светског првенства. Боравак у Хофуу jе био од велике важности за коначан пласман сениорки Србиjе на Светском првенству, уз податак да ће Град Хофу бити домаћин женске и мушке сениорске репрезентациjе Србиjе пре почетка Олимпиjских игара у Токиjу 2020.

 

J 24.jpg

 

Зоран Гаjић, председник ОСС и Иван Кнежевић, генерални секретар ОСС, поклонили су Његовоj екселенциjи, амбасадору Маруjами две одбоjкашке лопте Микаса – jедну са потписима свих чланова женске сениорске репрезетнациjе Србиjе и jедну промотивну са логотипом Банке Поштанска штедионица, генералног спонзора ОСС.

 

 

Tagovi

Komentari (0)