Одбојка: 32 пионира тестирана у Нишу

ПИОНИРИ

 

 DSCN13911.jpg

 

У организациjи Одбоjкашког савеза Србиjе и Одбоjкашког савеза Нишавског округа, у малоj Сали СЦ Чаир у Нишу одржан jе тренинг и обављено тестирање кандидата за мушку пионирску репрезентациjу Србиjе. Тестирана су 32 играча рођена 2005. године и млађи из Нишавског, Jабланичког и Заjечарског округа, односно из Ниша, Лесковца и Заjечара.

DSCN13822.jpg

Тестирањем jе руководио др Богдан Сретеновић, спортски директор ОСС, а помагали су му Страхиња Козић, први тренер пионира Србиjе, Боjан Михаjловић, други тренер пионира Србиjе и др Љубан Мартиновић, лекар националних селекциjа ОСС.

Др Мартиновић jе донео златну медаљу коjу jе као члан стручног штаба мушке сениорске репрезентациjе Србиjе освоjио на ЕП у Паризу, а наjмлађим одбоjкашима jу jе представио др Богдан Сретеновић.

Пре почетка тренинга, пионире jе поздравио Љубодраг Бркић, председник ОСНО, а тестирању су присуствовали Милован Стоjадиновић, секретар ОСНО, и Зоран Неjковић, члан УО ОСНО и председник ОК Десетка из Ниша.

Одбоjкашки савез Србиjе ће, у сарадњи са регионалним одбоjкашким организациjама, наставити са тренинзима и тестирањима кандидата замушку пионирску репрезентациjу Србиjе, са циљем да се стекне што бољи увид у могућности наjмлађих одбоjкаша, као и планирања акциjа у овоj и наредноj години.

 

 

    Новица Сарић

Tagovi

Komentari (0)