Одбојка: Обављен жреб четвртфинала у обе конкуренциjе

СЕНИОРКЕ И СЕНИОРИ – ЛИГА ШАМПИОНА 2020.

 

Обављен жреб четвртфинала у обе конкуренциjе – 11 одбоjкашица и одбоjкаша и 6 тренера из Србиjе

 

У седишту ЦЕВ у Луксембургу данас jе обављен жреб четвртфинала Лиге шампиона 2020. у обе конкуренциjе. У 16 клубова у четвртфиналу наступиће 7 одбоjкашица, 4 одбоjкаша и 6 тренера из Србиjе.

ERN_Jg2XYAAQMjn-min.jpg

У конкуренциjи одбоjкашица, 4. и 11. марта ће играти Фенербахче Опет Истанбул (Бранкица Михаjловић, Зоран Терзић, Владимир Банковић, Боjан Перовић) и Игор Горгонзола Новара (Стефана Вељковић, Jована Бракочевић), Динамо Москва (Жељко Булатовић) и Вакифбанк Истанбул (Милена Рашић, Маjа Огњеновић), а победници ће се састати у полуфиналу (25. март и 8. април). Треће четвртфинални пар чине Савино Дел Бене Скандићи (Jована Стевановић) и Езачибаши Витра Истанбул (Тиjана Бошковић), а четврти Алиjанц МТВ Штутгарт и Караро Имоко Конељано, док ће победници играти у полуфиналу (25. март и 8. април).

EROCH7KW4AEzE_U-min.jpg

Четвртфинални мечеви у конкуренциjи одбоjкаша одиграће се 4. и 11. марта. Састаће се Кнак Руселар и Кућине Лубе Ћивитанова, Итас Трентино (Урош Ковачевић, Срећко Лисинац) и Jастржебски Вегиjел (Слободан Ковач), а победници ће играти у полуфиналу 25. марта и 8. априла. У трећем четвртфиналу ће играти Факел Нови Уренгоj и Сир Сикома Монини Перуђа (Александар Атанасиjевић, Марко Подрашчанин), а у четвртом Кузбас Кемерово и Закса Кеђержин Козле (Никола Грбић), а победници ће се састати у полуфиналу (25. март и 8. април).

Финални мечеви у обе конкуренциjе одиграће се 16. маjа у дворани Макс Шмелинг у Берлину. 

 

 

    Новица Сарић

 

Tagovi

Komentari (0)