Обележена стогодишњица Фудбалског савеза Војводине у Белегишу

Јуче је на стадиону Подунавца у Белегишу одиграна пријатељска утакмица између ветерана репрезентације Војводине и Београда поводом обележавања јубилеја 100 година Фудбалског савеза Војводине.

 

Пре утак100 godina FSV.jpgмице Миодраг Цвијић, генерални секретар ФСВ је уручио мајице учесницима и пригодне плакете гостима као и Ђорђу Радиновићу, председнику општине Стара Пазова који је био домаћин овог ревијалног сусрета.

Делегацију и екипу Фудбалског савеза Београда предводио је Илија Петковић који је истакао задовољство што мугу да увеличају овој значајан јубилеј као и то да ће се иста годишњица обележити следеће године и у савезу који он предводи.

Прославу јубилеја Фудбалски савез Војводине обележава у недељи фудбала којој је имао и акцију промоције фудбала у школама у Старој Пазови. Утакмици су присуствовале бројне легенде југословенског и српског фудбала као што су Станислав Караси, Бошко Ђуровски, Куле Аћимовић и многи други. Овом приликом је свим гостима презентован нови објекат стадиона у Белегишу.

Tagovi

Komentari (0)