Обављене неопходне припреме за VI Serbian Open Indoor Meeting

Атлетска дворана на Бањици спремна jе за међународни шести Serbian Open Indoor Meeting. Након озонирања дворане испоштоване су све превентивне мере заштите против вируса Covid-19.

 PHOTO-2021-02-19-10-56-34.jpg

Озон jе jедан наjефикасниjих стерилизационих агенаса. Када се достигне адекватна концетрациjа у простору, озон елиминише све микроорганизме, вирусе, бактериjе, плесан и неугодне мирисе.

Митинг ће се одржати у среду 24. фебруара са почетком у 17.30 х, а прва дисциплина биће скок удаљ у мушкоj конкуренциjи, затим скок у вис за жене.

У овоj дисциплини ће наjмлађа такмичарка бити управо наша Ангелина Топић коjа jе ове године остварила наjбољи резултат на свету за своjе годиште од 185 цм. Она ће такмичити раме уз раме са светском jуниорском шампионком из 2014. године у седмобоjу и скоку у вис и европском првакињом из 2015. године у скоку у вис, британском атлетичарком Морган Леjк коjа има наjбољи резултат  од чак 197 цм.

У бацању кугле гледаћемо окршаj Асмира Колашинца и Армина Синанчевића, коjи ће имати конкуренциjу у такмичарима из Босне и Херцеговине  Месуд Пезеру и Кемал Мешићу.

Митинг ће се ове године одржати без присуства публике због вируса Covid-19, али ће наше такмичење преносити национална телевизиjа РТС.

 

 

Tagovi

Komentari (0)