Ексклузиве: Реjф Фаjнс и Новак Ђоковић за Филхармониjа магазин

Пети броj Филхармониjа магазина коjи излази као месечни додатак листу Српски телеграф (23. фебруар), доноси ексклузивни интервjу са глумцем Реjфом Фаjнсом и открива шта слуша Новак Ђоковић, наjбољи спортиста света. 

 Fajns i BGF.jpg

Повод за разговор са славним глумцем jе српска премиjера његовог филма „Бела врана“ у коме jе имала учешће и Београдска филхармониjа снимаjући музику за ово остварење. Фаjнс jе открио шта га враћа Србиjи, утиске о филхармониjском оркестру као и своjа искуства испред и иза камере. Док jе Новак Ђоковић поделио за Филхармониjа магазин своjе омиљене нумере са класичног репертоара и показао фантастично познавање уметничке музике.

 

Филхармониjа магазин доноси jош много интересантних прича у коjима се филхармоничари представљаjу и као кувари, светски путници, власници кућних љубимаца. Поводом месеца заљубљених открива се ко су животни партнери у Филхармониjи, рубрика Времеплов доноси подсећање на славног Бернштаjна, Еду угао причу о необичном инструменту Вагнер туби, а поред наjаве филхармониjских догађаjа, читаоци се могу упознати и са интересантним догађаjима са светске класичне сцене. 

 

Уреднице и ауторке издања су Соња Шуловић, уредница културе Српског телеграфа и Jелена Милашиновић, ПР менаџер Београдске филхармониjе. 

 

 

 

Jелена Милашиновић

 

Tagovi

Komentari (0)