Још паркинг места испред старопазовачког вртића и Дома здравља

Проблем са паркирањем у улици Владимира Хурбана у Старој Пазови напокон ће бити решен, с обзиром да су у току радови на уређењу паркинг простора које финансира општина Стара Пазова, а вредност износи је нешто више од два милиона динара.

 Parking hurbanova.jpg

У преподневним сатима у улици Владимира Хурбана у Старој Пазови у којој се налазе вртић и дом здравља готово је немогуће паркирати аутомобил, те је недовољан број паркинг места правио потешкоће пацијентима и родитељима који довозе децу у вртић.

Ове године уређено је 14 паркинг места, а тренутно се уређује простор за паркирање још 17 возила. У старопазовачком ЈКП “Чистоћа” истичу да се коришћење ових паркинг места неће наплаћивати, те да би у наредном периоду ова улица требала да постане једносмерна.

Општина Стара Пазова финансира радове са нешто више од два милиона динара што је само један у низу инфраструктурних пројеката који доприноси бољем функционисању саобраћаја у овом делу Срема.

Извођач радова је грађевинска фирма из Нових Бановаца у којој истичу да се завршетак истих очекује до краја месеца, а поред тога уредиће се и прилазне стазе Дома здравља.

Tagovi

Komentari (0)