Одржан новогодишњи пријем у Градском здању

Градоначелник Града Пожаревца Бане Спасовић и председник Скупштине града Пожаревца Бојан Илић уприличили су традиционални новогодишњи пријем за одборнике у локалном парламенту, чланове градског већа, директоре јавних предузећа и установа локалног и републичког карактера, представнике војске, полиције, судства, СПЦ, директоре основних и средњих школа као и начелнике одељења градске управе и награђене раднике из установа, јавних предузећа и градске управе.

 

LKI_9385-min.jpg

Присутне је поздравио градоначелник Града Пожаревца Бане Спасовић који је истакао да сви заједно утичемо на бољи живот грађана са читаве територије Пожаревца:

LKI_9399-min.jpg

Бане Спасовић

“Можете мирне душе и уздигнутог чела погледати у очи својим рођацима, комшијама и пријатељима и рећи им да сте дали све од себе да овај део наше Србије учините достојним великих промена које се дешавају у њој протеклих година. Без намере да у овом свечарском тренутку набрајам све што сте својим рукама, знојем и временом учинили за овај град током 2019. године, желим само да кажем да требате бити поносни… Поносни и вредни хвале зато што смо сви заједно Пожаревац учинили бољим него што је он то био 2018. године и не дозволите никоме да ову чињеницу да и за минут… да и за секунд, доведе у сумњу, јер ви знате шта је истина, а знају и грађани… а уколико неко и покуша да то оповргне аргументом да то није вредно хвале јер је то ваш посао, знајте да је делимично у праву. То јесте ваш посао, јер смо сви ми само сервис грађанима, али је такође и вредно похвале јер сте тај посао радили вредно и са резултатима који се виде на сваком метру нашег Пожаревца. Захваљујем вам се на сарадњи у 2019. години и постављам лествицу очекивања у наредној години још више, знајући да је свако од вас кадар да ту лествицу током наредних 366 дана и прескочи.  

 Хвала, и желим од срца вама, вашим породицама и нашим суграђанима срећну 2020. годину.“

 

Град Пожаревац је по први пут ове године донео одлуку о награђивању запослених у јавном сектору. Градско веће одлучило је да са 15.000 динара у нето износу награди 4 запослена. Признањем које је уведено ове године подразумева се награђивање запослених који су постигли изванредне резултате у јавним предузећима, установама и фондацијама чији је оснивач град, служби хитне помоћи и градској управи. Ове године су награђени, Драгана Мишић из Службе хитне медицинске помоћи, Гордана Михајловић из Центра за социјални рад, Драгана Живановић из Градске управе Града Пожаревца и Драгољуб Ћирковић из јавног предузећа „Љубичево“.

Tagovi

Komentari (0)