Повратак на листу

Српско Андрејево село

Српско Андрејево село

Српско Андрејево село

Централа
Попова бара, Нова 3 бр.37, Борча

Телефон
+381 (11) 3320 417
+381 (69) 3320 417
+381 (11) 3321 509

andrejevoselo@gmail.com

www.srpskoandrejevoselo.rs

Неко ме је једном приликом питао да ли постоји право етно село на петнаест минута вожње од центра Београда?!

Рекао сам да, постоји. Назив му је "СРПСКО АНДРЕЈЕВО СЕЛО" и заиста је удаљено само неколико километара од центра Београда, у Борчи, 300 метара од Зрењанинског пута, на само пар минута од Метроа. Састоји се од више објеката фуруне (пекаре), старе куће за одмор, двора, спремишта за саонице и 5 "Андрејевих вајата", копија српских вајата са краја деветнаестог и почетка двадесетог века. Код нас имате могућност исхране, смештаја, одмора, релаксације, као и организовања различитих врста прослава: свадби, рођендана, рођења, крштења, годишњица матуре или прослава фирме..

Андрејева авлија је српско домаћинство са око 200 места за госте, за које је обезбеђен бесплатан паркинг за 60 возила. У нашем ресторану увек можете бити послужени традиционалним специјалитетима попут кајмака, сира, димљене пршуте, димљене говедине, сланине, јаја, гибанице, качамка, зељанице, разноврсне чорбе куване у керамичким лонцима, салате, као и јела са роштиља и печења са ражња и све то употпуњено богатом понудом традиционалних и интернационалних алкохолних и безалкохолних пића. У фуруни у оквиру етно села свакодневно се пече домаћи хлеб, који је као створен за ивањички кајмак. У авлији су терасе са дрвеним столовима и столицама, ту су калдрмисане стазе које повезују вајате, цветна башта, базен који премошћава мали мост заљубљених, дечије игралиште. Авлија је окружена декоративном оградом у коју су мајсторском руком уграђени колски точкови, ћупови, црепови, тестије… 

Андрејеви Вајати сваком госту пружају уточиште и прилику за истински одмор. У вајатима су собе са дрвеним креветима, ћилимима, шареницама, гардеробером, наткасном, купатилом, грејањем и хлађењем, лцд тв са сателитским и кабловским каналима, конекцијом на интернет. Укупан смештајни капацитет у вајатима је до 24 особе. Прекопута вајата смештен је и wellness објекат са две просторије унутар којих се налазе ђакузи каде за две особе, сауна и туш. У оквиру комплекса налази се и велика заједничка просторија са камином за поподневно опуштање, богата мотивима из српске историје и традиционалним предметима. Цело село је сигурносно обезбеђено видео надзором.

Двор је главни објекат на улазу у село у којем су у оквиру приземља смештени ресторан, кухиња, тоалети и рецепција хотела, док су на спрату смештене собе апартманског типа у истом нивоу или као дуплекси у којима је могућ смештај до 40 особа. Дуж целог објекта је спроведено подно грејање.

Рецепција ради од 00 до 24 часа, пријављивање од 00 до 22 часа, одјављивање до 12 часова. Ресторан је отворен сваког дана у недељи од 08 до 23 часа.

Сваког петка, суботе и недеље послеподне уживо акустична музика.

 

 

 

Фото галерија

Српско Андрејево село
Српско Андрејево село
Српско Андрејево село
Српско Андрејево село
Српско Андрејево село
Српско Андрејево село
Српско Андрејево село