Повратак на листу

Lounge bar BAZA

Lounge bar BAZA

Lounge bar BAZA

Централа
Владимира Гаћиновића 32, Дедиње, Београд

Телефон
+381 (63) 832 0312

vmsteamdoo@gmail.com

www.instagram.com/lounge_bar_baza

Lounge bar BAZA је новоотворено урбано место у граду као створено за уживање током целог дана. У лепом и мирном крају на Дедињу, очекује Вас богата понуда хране и пића за укусан доручак, ручак и вечеру. Иако смо тек недавно почели са радом, бар BAZA је постао једно од омиљених места у граду за дружење са пријатељима, колегама или вољеном особом. Ентеријер lounge bar BAZA уређен је у модерном, индустријском стилу који оплемењују бројни дрвени детаљи и интересантно осветљење.

Капацитет унутрашњег дела је 32 седећа места, а поред класичног седења, нашим гостима на располагању су удобне клупице, као и високо седење. Током лепих дана сви наши гости могу да се опусте у прелепој башти на већ познатом ћошку која, такође, има капацитет 32 седећа места.

Lounge bar BAZA је идеално место за прву јутарњу кафицу и новине, као и укусан доручак. Ако водите рачуна о исхрани можете поручити неки од популарних smoothie-ja који ће Вас одушевити својим занимљивим воћним комбинацијама и дати енергију за цео дан. Такође, нудимо увек свеже цеђене сокове. Уколико Вам је потребан кратак предах у току дана, свратите до Lounge bar BAZA-е на лагани ручак.

На нашем менију налазе се разноврсне пасте, супе, меса, салате и десерти за најслађи завршетак оброка. За комплетан ужитак у омиљеном јелу препоручујемо да изаберете неко од врхунских вина из наше богате понуде. Са доласком вечери, lounge bar BAZA постаје савршено место за уживање у укусима врхунског пива, одличних домаћих ракија, ликера, као и популарних страних жестоких пића. Посебно издвајамо изврсну понуду коктела (10-12 врста) које за Вас спремају искусни коктел мајстори.

Такође, редовно организујемо промоције пића, по приступачним ценама. Када то пожелите можете нас посетити и са Вашим љубимцем, јер је бар BAZA pet friendly. Наше љубазно и професионално особље је увек ту да Вас срдачно дочека и угости. Пратите нас путем друштвених мрежа:
Facebook: https://www.facebook.com/loungebarbaza/
Instagram: https://www.instagram.com/lounge_bar_baza

Радно време:
сваки дан од 08:00h-24:00h Lounge bar BAZA, Владимира Гаћиновића 32, Дедиње, Београд

Фото галерија

Lounge bar BAZA
Lounge bar BAZA
Lounge bar BAZA
Lounge bar BAZA
Lounge bar BAZA