Повратак на листу

Lemon Chili

Lemon Chili

Lemon Chili

Централа
Земунски кеј бб

Телефон
+381 60 030 5076

lemonchili.bg@gmail.com

Lemon Chili jе наjлепши сплав на Земунском Кеjу, створен за опуштање и уживање. Чекаjу вас добра музика, чаробан ентериjер и савршен поглед.

Фото галерија

Lemon Chili
Lemon Chili
Lemon Chili
Lemon Chili
Lemon Chili
Lemon Chili