Повратак на листу

Коноба Акустик

Коноба Акустик

Коноба Акустик

Централа
Цара Душана бр.13, Дорћол - Стари град, 11000 Београд

Телефон
060/052-78-99 и 060/476-12-53 за информације и резервације; 064/513-78-28 и 061/206-00-60 за поруџбине

konobaakustikbg@gmail.com

www.konobaakustik.rs

Поштовани,

Коноба Акустик је угоститељски бренд познат широм Србије и Црне Горе са својим објектима у Београду, Крагујевцу, Златибору, Сутомору и Котору. Одликују нас наша национална кухиња и неодољиви звуци тамбураша који свако вече употпуњују етно амбијент нашег ресторана.

Смештена у подручју данашњег Дорћола где се одувек налазило градско језгро Београда, још од времена античког Сингидунума, у непосредној близини надалеко чувене Калемегданске тврђаве, у ул. Цара Душана бр.13 налази се "Коноба Акустик" која свакодневно срдачно дочекује своје госте из земље и иностранства.

Ентеријер "Конобе Акустик" уређен је у јединственом рустичном стилу, који дочарава дух старих времена, кроз који је проткана живописна прошлост Београда. Желећи верно да прикажемо минула времена, сваком детаљу у нашој "Коноби Акустик" посветили смо посебну пажњу, тако да у унутар зидина ово малог кутка имате осећај као да је време стало с почетка 20.века. У таквом амбијенту уз брижљиво селектован мени и пиће, услужени љубазним особљем, ми Вам гарантујемо незабораван провод.

Овим путем Вас обавештавамо да за Вас организујемо све врсте прослава и пословних ручкова. Поред гастрономског ужитка поседујемо техничке могућности за организовање пословних састанака и мањих семинара. Сва јела и пића са нашег менија достављамо и на Вашу адресу.

Квалитет услуге и приступачна цена су загарантовани !

За више информација нас контактирајте, стојимо Вам на услузи.

Радно време: Недеља-четвртак 07:30-01:00, петак-субота 07:30-03:00

Facebook: https://www.facebook.com/kafanasadusom/ 

Instagram: https://www.instagram.com/konoba_akustik_beograd/?hl=sr 

https://www.youtube.com/watch?v=yIwPCOh1lI0&feature=emb_logo

 

 

Фото галерија

Коноба Акустик
Коноба Акустик
Коноба Акустик
Коноба Акустик
Коноба Акустик
Коноба Акустик

Документа

Коноба Акустик

jelovnik.pdf