Велико Градиште
Туризам

Хотел Палисад 4* смештен је у "срцу" Златибора, на најлепшем делу златиборске висоравни, надомак језера. Изграђен је 1965. године и као дугогодишњи лидер по оствареном броју ноћења у току године, представља водиљу континенталног туризма и препознатљив симбол Златибора.

Hotel Palisad slika 2.jpg

Данас је то модеран комплекс који Вам нуди врхунску услугу, квалитетан смештај и велики избор садржаја за рекреацију, одмор и анимацију. Ентеријер представља спој природног амбијента, најквалитетнијих материјала и модерног стила, који ће улепшати боравак у хотелу. Посебну вредност даје уникатно осмишљен амбијент у ком имате јединствену прилику да уз чашу доброг вина уживате у најпознатијим делима српског сликарства 19. и 20. века.

Hotel Palisad slika 1.jpg

Хотел располаже са 211 смештајних јединица укупног капацитета око 450 лежаја. У оквиру хотела налази се релакс центар са хидро-масажним базеном, фитнесом, теретаном, финском сауном, козметичким и фризерски салоном, као и центром за масажу. Хотел поседује два конгресна центра, са неопходном аудио и видео опремом и техничком подршком: Конгресни центар "Палисад" (6 мултифункционалних сала, капацитета до 350 места) и Конгресни центар "Србија" (капацитета до 650 места).

Hotel Palisad slika 3.jpg

Гостима су на располагању услуге у хотелском ресторану капацитета око 400 места и ресторану „Златни бор“ на Краљевом тргу. У лобију хотела ка излазу у летњу башту налази се Гастро и вински бар где гости могу уживати у кухињама са различитих меридијана од Мексика до Азије уз домаћа или вина из региона.

Хотел је идеалан за смештај спортиста током припрема јер поседује фудбалске терене (природна и вештачка подлога) као и тениске терене. За љубитеље уметности у оквиру хотела се налази галерија са сликама наших најеминентнијих сликара. Најмлађи посетиоци имају и свој кутак у хотелу на 360m2, играоницу Петар Пан. Креирана је за децу различитих узраста и са кафе кутком за родитеље.

Контакт:

Адреса: Језеро бб, Златибор

Телефон: +381 31 841 151; +381 31 841 161

Е-маил: prodaja@palisad.rs, marketing@palisad.rs

Интернет адреса: www.palisad.rs