Велико Градиште
Туризам

Хотел Букет има категорију хотела са 4* и налази се недалеко од језера у мирном делу Златибора, ушушкан у борову шуму. Близина спортске хале и спортских терена нуди врхунске услове за учеснике спортских припрема. идеално је место и за љубитеље пешачења и активног одмора јер велики број тих садржаја се налази у непосредној близини објекта. Конгресна сала хотела, капацитета 80 места и пратећи простори идеални су за учеснике стручних скупова, конгреса и семинара.

Hotel Buket slika 1.jpg

Модерно уређен и опремљен, савршено одговара захтевима савременог госта, а погодан је за удобан боравак свих генерација. Хотел располаже са 25 апартмана и 20 соба укупног капацитета 115 особа.

Hotel Buket slika 2.jpg

Гостима су на располагању ресторан са летњом баштом (капацитет 110 места), лоби бар, дечија играоница, теретана са савременим справама погодним за припрему врхунских спортиста и паркинг процтор са 40 паркинг места и 16 паркинг места у поџемној гаражи.
Велнес центар се простире на 800 м² и обезбеђује потпуно уживање и релаксацију: са два базена од којих је један пливачки, а други неправилног облика са сланом водом,пространим ђакузијем који могу користити 12 особа, финском и био сауном, сланом собом, парним купатилом, собама за масажу, четири тепидаријума, воденим креветом за масажу и другим погодностима, представља својеврсну оазу истинског хедонизма.
Hotel Buket slika 3.jpg

Контакт:

Адреса: Страхиње Поповића 3, Златибор

Телефон: +381 31 841 400, +381 31 841 500

Е-маил: info@buketzlatibor.rs

Интернет адреса: www.buketzlatibor.rs