Топола
Туризам

 IMG_2187.jpg

Ресторан „Дунавска тераса“- Нови Бановци

Традиционални ресторан “Дунавска Тераса” налази се у Новим Бановцима у Београдскоj улици 103, саграден  jе jош 1969. године, има обезбеђен прилаз Дунаву и савршен поглед са обе терасе. Уз рибље специjалитете, морске и речне, пружа вам се прилика да у ресторану “Дунавска Тераса” jедете пастрмку и смуђа на жару, да пробате и филе од смуђа, а ако хоћете да осетите мирис мора на Дунаву, понудиће Вам се и рибљи морски специjалитети: бранцин, орада, лигње на жару, фригане лигње итд.

Сем ових специjалитета ту су и хладна, топла предјела, чорбе, jела по поруџбини, jела са роштиља па до разних салата, сирева, посластица и jела за децу.

 

Поред правог места за одмор, оваj ресторан Вам пружа могуцност да са своjом породицом дођете на породични ручак. Осим хране коjа jе изврсна ,,Дунавска тераса“ jе позната по широком избору алкохолног и безалкохолног пића. Особље ресторана ,,Дунавска тераса“ jе спремно да испуни сваку Вашу жељу. Школовани су на високим туристичким и хотелиjерским школама, многи су годинама радили по елитним хотелима на приморjу, све ово Вам довољно говори да jе ресторан “Дунавска Тераса” претеча будућег туристичког центра на обали Дунава. У свом широком избору у ресторану се могу организовати разни банкети, пословни ручкови, матурске вечери, дечиjи рођендани, крштења и свадбе. Ресторан има капацитет од 150 места, коjи су распоређени на салу и две терасе. Капацитет паркинг места jе до 50 аутомобила.  Радно време jе од 10-23 часова.

Адреса: Београдска 103
Телефон: 022/349-696
Моб: 063 86 98 250
Sajt: http://dunavska-terasa.rs/