Топола
Туризам

Хотел ДИВЧИБАРЕ

Контакт телефони:

+381 14 35 77 121,

+381 14 35 77 127, 

+381 69 844 90 50 (Индивидуалне и групне резервациjе)

E-mail: htdvujicdivcibare@gmail.com

је идеално место за организовање конгреса, семинара, радионица, презентациjа, пословних сусрета. У понуди jе неколико одлично опремљених сала за ову намену.Туристички обjекат категорисан са три звездице, смештен у центру ваздушне бање, окружен боровом шумом, са погледом коjи осваjа сва чула…

home-gallery-01-1024x724.jpg

Ресторан

Споj традиционалне и модерне кухиње. У ресторану хотела ДИВЧИБАРЕ припремаjу се врхунски специjалитети – пансионски, свечани и а’ла царте оброци.

restoran-02-1024x461.jpgДоручак jе на бази шведског стола, док се ручак и вечера сервираjу по мениjу.

 

Релаксациjа

Наши гости могу уживати у базену и сауни хотела. За љубитеље спортских активности на располагању су 2 тениска терена са бетонском подлогом, 4 кошаркашка игралишта, 3 одбоjкашка терена, jедан рукометни терен и терен за мали фудбал у близини.

home-gallery-06-1024x724.jpg

Природа

Хотел jе смештен у центру Дивчибара, окружен боровом шумом. Са балкона се пружа божанствен поглед. Гости могу уживати шетњи прелепим пределима ове ваздушне бање.

home-gallery-02-1024x724.jpg

Собе

Стандард соба

Опремљена комфорним француским лежаjем, душеком високог квалитета и постељином од дамаста обезбеђуjе жељену удобност.

Ова соба са великим прозорима и погледом на баjковиту природу коjом jе хотел окружен пружа идеалан кутак за опуштање – било да путуjете сами или у двоjе.

Поседуjе мини бар, ТВ са великим избором канала и приступ Интернету. Свака соба има купатило са кадом, феном за косу и козметиком. Квадратура стандард собе jе око 18м2, идеална jе за смештање 1-2 особе.

 

Фамилy соба

Опремљена комфорним француским лежаjем и фотељом или двоседом на развлачење, обезбеђуjе жељену удобност за целу породицу. Ова соба поседуjе мини бар, ТВ са великим избором канала и приступ Интернету. Гости могу уживати у дивном погледу на борову шуму коjи осваjа сва чула.

Свака соба има купатило са кадом, феном за косу и козметиком.

Квадратура фамиллy собе jе око 22 м2 и погодна jе за смештање две одрасле особе и jедног или два детета.

 

Тwin соба

Опремљена са два одвоjена лежаjа, душецима високог квалитета и постељином од дамаста омогућиће Вам жељену удобност и идеалан одмор. У склопу собе се налази и удобан простор за седење, као и радни сто. Поседуjе мини бар, ТВ са великим избором канала и приступ Интернету. Поглед са терасе надахнуће сва Ваша чула. Свака соба има купатило са кадом, феном за косу и козметиком.

Квадратура тwin собе jе око 20 м2 и погодна jе за смештање 2 -3 особе.

 

Апартман

Опремљен комфорним француским лежаjем, душеком високог квалитета и постељином од дамаста обезбеђуjе жељену удобност.

apartman_feat-01.jpg

Поред спаваће собе, гостима jе на раполагању дневни кутак за седење и одмор.

Апартман поседуjе мини бар, ЛЦД ТВ са великим избором канала и приступ Интернету.

Велики прозори са коjих се пружа поглед на баjковиту природу коjом jе хотел окружен чине да Ваш боравак постане незабораван – ово jе идеалан кутак за опуштање било да путуjете сами, у двоjе или породично. Апартман има купатило са кадом, феном за косу и козметиком. Квадратура апартмана jе око 30м2, идеалан jе за смештање 2 одрасле особе или целокупне породице.

 

Ресторан

restoran-04-1024x461.jpg

Релаксациjа

Хотел “Дивчибаре“ своjим гостима пружа услуге Wеллнесс-а у оквиру кога наши гости могу уживати у базену и сауни.

Гостима хотела Дивчибаре и Уо Маљен на располагању jе базен дужине 14м, ширине 9м, дубине од 0,5м – 1,6м. Температура воде jе 25Ц.

Радно време: 10.00 – 20.00

 

РЕСТОРАН

Ресторан хотела располаже са 300 места, а у његовом склопу jе и пространа ресторанска тераса коjа jе у функциjи током летње сезоне!

restoran-02-1024x461.jpg

Пружа врхунску услугу припремања пансионских, свечаних и а’ла царте оброка. Доручак jе на бази шведског стола, док се ручак и вечера сервираjу по мениjу. Пансионски гости имаjу избор од 3 jела на мениjу, а спортистима, рековалесцентима, као и гостима са специjалним начином исхране нуди се могућност припремања посебних оброка.

 

Конгресни туризам

Хотел ДИВЧИБАРЕ jе идеално место за организовање конгреса, семинара, радионица, презентациjа, пословних сусрета. У понуди jе неколико одлично опремљених сала за ову намену.

 

КАМИН САЛА

kamin-sala-01-1024x589.jpeg

Камин сала jе погодна за одржавење семинара, презентациjа, стручних усавршавања и коктела, капацитета до 300 места. Поседуjе неопходну опрему: проjектор и платно за проjекциjе, флип чарт, озвучење.

 

ВОJВОДИН САЛОН

Воjводин салон jе погодан за пословне сусрете до 40 особа. Поседуjе неопходну опрему: проjектор и платно за проjекциjе, флип чарт, озвучење.

vojvodin-salon-01-1024x589.jpg

У Хотелу ДИВЧИБАРЕ постоjи могућност коришћења више мањих целина за потребе семинара, радионица, презентациjа, пословних сусрета… 

Клиjентима jе на располагању неопходна опрема: проjектор и платно за проjекциjе, флип чарт, озвучење. У изградњи jе и конгресни центар на површини од 20.000 квадратних метара, са 300 смештаjних jединица и са свим пратећим условима за конгресни туризам.