Топола
Туризам

Хотел Danubia Park jе део Silver Lake Resort-a, читавог малог света забаве и уживања. Без обзира да ли долазите на породични одмор, романтични викенд или пословни  скуп, идеално jе место за обнављање животне радости и енергиjе у миру Сребрног jезера.

 

IMG_5000.JPG

За пословни састанак, семинар, бизнис презентациjу или тим билдинг, на располагању вам jе наjмодерниjа конференциjска сала са 210 места и могућношћу поделе на три мање сале (130, 40 и 40 места) као и организовања простора у складу са вашим потребама. Свака целина jе опремљена  наjсавремениjом аудио и видео опремом – проjектором, проjекционим платном, говорницом, микрофоном, wi-fi, flip chart-ом.

dsc_0155.jpg

За групе до 40 људи предвиђена jе клуб сала, идеална за организовање састанка, презентациjа и скупова, а коjа поседуjе проjектор, проjекционо платно, wi-fi и ТВ.

За издвоjене састанке и брејн сторминг-е препоручуjемо комфор execytiv апартмана (капацитет од 10 до 15 људи). Располаже  са више ТВ-а (могућност прикључивања на лаптоп за презентациjе) као и терасом од 25 м2 за кафе и пушачке паузе.

dsc_0303.jpg

Камин сала, смештена на самоj обали Сребрног jезера и удаљена од хотела само 5 минута хода,  погодна jе за корпоративна окупљања до 120 људи.

Богату понуду гарни хотела Данубиа Парк чини и савремено опремљени фитнес и спа центар.

img_9616-edit.jpg

Креиран по мери сваког госта, фитнес центар се простире на око 300 м2. Смештен у приjатном амбиjенту и са обиљем дневног светла, у центру своjе место могу да нађу сви коjима су физичка активност и здраве навике део животног стила, како онима коjи се спортом баве рекреативно, тако и професионално. Осим што jе опремљен свим наjсавремениjим справама за ваш тренинг, оваj простор располаже комфорним кабинама за пресвлачење, тушевима и касетама за одлагање личних ствари.

За потпуни баланс тела резервисана jе спа зона – сауна, део са тропском кишом као и разне врсте масажа.