Суботица
Туризам

Hotel Galleria

Матиjе Корвина 17
+381 (0) 24 647 111
hotel@galleria-center.com

www.galleria-center.com

 

ND3_9639-a-1170x660-min.jpg
Конгресни хотел “Galleria” jе новоизграђени хотел коjи постоjи од 2007. године и налази се у самом центру Суботице – наjсеверниjег града у Србиjи коjи jе у непосредноj близини границе Србиjа – Мађарска.

Restoran_Panorama_7-min.jpg

Од европских метропола и аеродрома у Београду и Будимпешти смо удаљени мање од два сата вожње. Саставни део Суботице jе и Палић, jедна од наjатрактивниjих туристичких дестинациjа у Србиjи.

MW0A0307-1170x660-min.jpg

Хотел “ Galleria” нуди беспрекоран смештаj у Суботици у непосредноj близини jезера Палић, а као конгресни хотел имамо циљ да помогнемо у планирању и организациjи пословних скупова, и омогућимо супериоран квалитет услуге уз идеалан cost-benefit однос. Проверите зашто jе смештаj у хотелу “ Galleria” у Суботици одличан домаћин свим индивидуалним и групним посетиоцима северне Србиjе. Хотел располаже сопственим паркингом на -1 и -2 нивоима уз обезбеђење и видео надзор.

MW0A0411-1170x660-min.jpg
Jединственост хотела “ Galleria” се огледа и у прелепом амбиjенту централног Атриjума коjи спаjа пословни, хотелски и конгресни део у jедну целину. Намењен jе за догађаjе и дешавања отвореног типа са површином 1.300 м2 и висином 25 м и као такав представља праву локациjу у Суботици за окупљања и лепа дружења. Окружење атриума су Ресторан брзе хране и разни бутици. Наша мисиjа jе да Атриум буде препознатљив детаљ Суботице као и тргови наjпопуларниjих европских дестинациjа, и као такав да угости све посетиоце нашег града.