Стара Пазова
Туризам

Братства и jединства 18.  Пожаревац

+381 (0) 12 222 229
+381 (0) 64 160 83 80
+381 (0) 66 222 229

E-mail: office@restoranellite.com

web: http://www.restoranellite.com

 

 
 

У приjатном ексклузивном простору ресторана Ellite у Пожаревцу, можете уживати у врхунскоj кухињи, одличноj кафи као и винима различитог географског порекла. Опремљен са стилом, задовољиће и укус наjзахтевниjих. Савршен споj ентериjера, хране и услуге, не доводи у питање реjтинг ресторана.

DSCN2652.jpg

Опремљен луксузно и савремено, прилагођен стилу модерног човека, уз врхунска jела и богат асортиман пића, свакодневно Вам jе на услузи. Предусретљивост нашег тима, професионални кувари и квалитетна храна увек су разлог Ваших поновних посета.

Gt_1173.jpg

Уколико желите да своjе пословне партнере угостите на прави домаћински начин, а да сте сигурни у квалитет и комфор самог састанка, ресторан Еллите jе права препорука за Вас. Не заборавите важне датуме, славите их и радуjте се. Бићемо Вам од помоћи да Ваше наjдраже обрадуjете укусном и другачиjом храном, чашом вина и приjатном атмосфером.

Gt_441F.jpg

Капацитет ресторана jе 40 места, а летње баште 24 места. Не организуjемо прославе и свечаности. Ресторан jе отвореног типа. Увек сте добродошли и можете рачунати да ћете бити услужени на наjвишем нивоу. Бринући о сваком детаљу, трудимо се да оставимо утисак пословности,, добрих манира и квалитетна, укусне и изнад свега yдраво припремљене хране.

DSCN2546.jpg