Стара Пазова
Dream Danube Home - Белегиш

На наjлепшем простору у Белегишу, са спектакуларним погледом на Дунав и Београд ( око 20 километара ваздужном линиjом), налази се Dream Danube Home. Комплекс jе укупне површине око 60 ари са уређеним травњаком и одржаваним зеленилом покривен системом за заливање. Око целог комплекса (око 170м) jе ограда од туjа. На плацу jе формирано више група већ одраслих стабала племенитих четинара и лишћара (кедрови, борови, брезе, гинко, чемпреси, тисе…). На располагању су на свим плацевима плин, трофазна сруjа, градски водовод, Тотал ТВ, опрема за wireless.

 

20170501_085403-1024x564.jpg

Наjлепши поглед на Дунав у Белегишу-фото Dream Danube Home

Замишљен као простор за одмор и дружење, током година прерастао jе у нешто више. Наши приjатељи и њихови приjатељи су радо долазили и увек желели да се врате. Пословни партнери никада нису остаjали равнодушни после неброjних посета.

 

P7263788-1024x768.jpg

Поглед на пешчану плажу у Белегишу- фото Dream Danube Home

Учестала путовања свих чланова породице по свету су резлтирала идеjом да свет дође код нас и са нама подели оваj амбиjент снова. Ниjе толико важно да ли ће се наjавити заљубљени пар и остати неколико сати и неколико дана потпуно сами, да ли ће на прослави рођендана бити 10 или 250 званица, да ли ће се колеге jедне фирме зближити играjући баскет, одбоjку или фудбал, да ли ће успешна компаниjа поделити своjе резултате са партнерима, да ли ће бициклисти са дунавске руте свратити на дан или пет, наjважниjе jе да поделе радост простора и увек се са задовољством враћаjу. Идеално за индивидуални одмор, прославе, журке, али и за сеоски туризам, уз минимална улагања.

Више информациjа можете добити на тел: 063/205-275  или преко саjта http://www.dreamdanubehome.com