Смедерево
Туризам

Кућа за одмор Скелица, категорија**, вл. Раде Вујичић

Карађорђева бр.147

21 314 Нештин

Тел: +381 21 6044 775, +381 61 30 11 577

Е-mail: skelica.nestin@gmail.com

            www.skelica.com

Број лежајева: 4+2 помоћна-Укупно 6

Број соба: 2

Структура соба: 2/2


Header VI-min.jpg

СКЕЛИЦА jе целовито посматрано простор коjи чини ограђен плац са обjектом и издвоjеним санитарним чвором те летњом кухињом . Окућница површине 13 ари благо нагнута у правцу Дунава. Први део плаца на коме се налази главни обjекат jе површине 6 ари и представља лепо уређен травњак. Претежна намена овог дела плаца jе одмор, простор за дечиjу игру, шетња у хладовини . . . Такође на овом делу делу плаца налази се неколико великих старих ораса коjи и по наjвишим летњим температурама чине боравак у викендиции на дворишту приjатним. Неколицина сорти разног воћа и растиња, шљиве, ринглови, крушке, jабуке, вишње, цвеће и плави jоргован . . . ( детаљи у тексту доле ) . Други део плаца чини простор за постављање шатора и слеепбоx-ови. До садаjе изграђено два слеепбоxа, односно уређено jе и хортикултурално припремљено укупно три парцеле, коjе су каскадно постваљење у правцу Дунава, jедна до друге . Парцеле су близу тоалета и камп кухиње и користе се за потребе Удружења и реализациjу проjектних активности . . . ( детаљи у тексту доле ) . 

SDC11089-min.JPG

Кућа за одмор скелица

Викендица - кућа за одмор „СКЕЛИЦА“ категориjа jедна звездица. Услуге смештаjа се пружаjу током целе године без обзира на временске услове. 

Dnevni boravak-min.jpg

Опис: Кућа за одмор jе смештена у истоименом Викенд насељу “Скелица” у селу Нештин на у непосредноj близини Националног парка “Фрушка гора”, на око 200 м од Дунава. Удаљеност од Новог Сада – 40 км , удаљеност од Београда – 110 км. Кућа за одмор jе на самом силазу са главног пута 15 метара од асфалта, тако да временске прилике не утичу на прилаз.

 

Foto galerija