Смедерево
Туризам

Boss

_L8A2101-min.jpg

Сада већ давне 1986. у Суботици jе отворена - тада модерна и далеко испред свог времена - Boss пицериjа.

Упечатљиво име, и потпуно нови, модерни концепт, брзо су постали препознатљиви, а стална тежња ка квалитету резултирала jе успехом и ширењем понуде и капацитета. Десет година касниjе, био jе прави тренутак за заокрет од концепта пицериjе ка модерном и препознатљивом ресторану.

04-min.jpg

1996. уводи се похована храна, бифтек и чувени пилећи филе са горгонзола сосом коjи jе и данас први избор броjних гостиjу.

1999. године направљена jе унутрашња тераса коjа jе врло брзо постала омиљено место суботичана за кафу са приjатељима или уживање у укусном оброку.

Интересовање Суботичана, а све више туриста, убрзо jе премашило капацитете ресторана и терасе те се Босс 2000. године настанио у простор и данас познат као Атриум, а 2001. Boss се прошируjе и на супротну страну улице у простор гостима познат као Fashion.

Доласком Мирослава Пољаковић Микиjа, коjи jе неколико година радио под jурисдикциjом Iasonas Giasoumi-а, jедног од наjпознатиjих кипарских кувара, унапређен jе постоjећи концепт caffe ресторана многим, сад већ нашим, препознатљивим jелима, те брзим и стандардним сервисом. Jедан од великих изазова за нашег главног кувара Микиjа, представља увођење нама несвакидашњих jела и намирница како би кухиња ресторана Boss добила значаjниjе место у постављању нове културе и стандарда исхране.

_L8A2117-min.jpg

Повећање квалитета jе резултирало немогућношћу (недовољно места) да угостимо све госте, па jе следећи корак била достава на адресу.

Многи гости Boss ресторана пожелели су наше препознатљиве укусе на своjим прославама, те кетеринг Boss ресторана успешно послуjе већ 10 година и нашироко jе препознатљив по свом квалитету.

Данас са правом и поносом можемо рећи да jе модерно здање Boss caffe ресторана jедан од заштитних знакова Суботице, где радо свраћаjу гости свих генерациjа. Током година угостили смо и броjне познате личности али смо сваког госта дочекали и угостили са jеднаком пажњом и квалитетном услугом каква се очекуjе од имена Boss.

 

Foto galerija