Смедерево
Туризам

Владике Николаjа Велимировића 2,

34310, Топола, 

+381-34-6813-790

hotel.topola@tri-o.rs

 

 

Апартмани се налазе у самом центру Тополе, у непосредноj близини Опленца.  За туристе коjи желе да проведу одмор далеко од градске гужве са погледом на Опленац, Рудник и Авалу, у потпуном миру и на чистом ваздуху, представљаjу идеалан избор. Удаљени 80 км од Београда, на магистралном путу Београд-Младеновац- Топола-Г. Милановац-Чачак-Ужице, апартмани Три „О“ своjим удобним  смештаjем савршено одговараjу за одмор са породицом.

133849756588_dvesobboravak-min.jpg

Апартмани 
Апартмани Три „О“ поседуjу 10 апартмана за смештаj 34 особа. Сви   апартмани су изузетно комфорни, површине од 35 до 80 м², имаjу пространу   терасу са коjе се пружа задивљуjући поглед на Опленац. У апартманима су   одвоjени лежаjеви или француски лежаj, TWC, TV, телефон, клима уређаj, мини бар, фен, кухињски део за личне потребе госта, као и бесплатан и неограничен приступ интернету. За потпуни одмор и опуштање гостима су на располагању башта-тераса, као и кафе бар.

Рецепциjа  
Радно време рецепциjе апартмана jе од 00 - 24 часа. Љубазно особље ће се потрудити да вам боравак буде приjатан и потпуно опуштен да нећете поверовати да jедно мало место у срцу Шумадиjе може да вам пружи такав ужитак и одмор.

Факултативни излети  
У оквиру своjе понуде Апартмани Три “О” имаjу и туристичку понуду:  факултативне обиласке Опленца и споменика културе у Тополи, посету  реномираном подруму пића“Александровић” у Винчи, обилазак коњичког клуба“Аранђеловац”. У летњим месецима гости могу уживати на оближњим базенима, као и аквапарку хотела “Извор” у Аранђеловцу, до кога се одличним путем стиже аутомобилом за 15 минута.  Садржаjност одмора у овим пределима доприноси близина споменика изузетне историjске и уметничке вредности. На Опленцу се налази историjско мемориjални комплекс коjи обухвата Цркву светог Ђорђа, Маузолеj српске краљевске породице Карађорђевић, Краљеве винограде, Музеj Виноградарева кућа, Кућу краља Петра И, Краљеву вилу, Краљичину вилу, Карађорђеву цркву, споменик Карађорђу