Пожаревац
Туризам

Чарда Флорида

Полојска шума бб

21413 Челарево

Тел:021/750-371

www.salas-cardaflorida.bap.rs

 

Викенд одмаралиште Флорида се налази на 1293 км Дунава у Бачкоj Паланци. У шуми се чарда настанила на простор од 10.000 м2 у прелепом амбиjенту за све љубитеље пироде и Дунава.

Screenshot 2020-04-01 at 17.22.05-min.png

Флорида своjим гостима нуди рибље специjалитете од наjразличитиjих врста речне рибе. Специjалитет чарде jе рибљи БК (без костиjу) паприкаш коjи поред диплома посетилаца поседуjе и златну медаљу са новосадског саjма. За љубитеље меса издваjамо карађорђеву шницлу као и осталу месну понуду са роштиља.

Самостални кувари могу да се опробаjу и уживаjу у своjим вештинама на издвоjеном простору уз обезбеђену струjу и воду као и узивање у пецању. За преноћиште у природи обезбедили смо Вам три бунгалова за по две особе као и могућност да кампуjете са своjим саторима на месту намењемом за камповање.

Screenshot 2020-04-01 at 17.21.12-min.png

Саставни део чарди и Воjводине су увек били тамбураши, па вам обећевамо незабораван провод уз звуке хармонике, тамбуре, бегеша, контре... Како се уз тамбураше, чарду и Дунав намеће и вино издваjамо вам винску понуду из домаћих подрума.

За љубитеље спорта викенд одмаралиште Флорида поседуjе тениске терене уз могућност ангажовања тренера. Ако више волите да се опуштате уз тенис вечерњим терминима терени су обезбеђени рефлекторима и можете без ограничења да уживате у царима овог спорта.

За рекреативце у фудбалу обезбедли смо простор и фудбалске голове.

enterijer-min.jpeg

Деца у своjим чаролиjама могу да уживаjу у дечиjем игралишту посебно опремљеном и пуно важниjе безбедном.

Викенд одмаралиште поседуjе мини ЗОО врт са домаћим животињама навикнутим на играње са своjим гостима. Обезбеђена jе и услуга jахања пони коњића.

Викенд одмаралиште Флорида са задовољством организуjе ваша славља. Поседуjемо велико искуство у организовању ваших прослава (крштења, пунолетства, матуре...).

Капацитет чарде jе током летње сезоне 300 места, а зимске 150 места уз обезбеђен паркинг простор.

Foto galerija