Мали Зворник
Председник скупштине

 

IMG_6887.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Радован Тадић

председник Скупштине општине

 

Радован Тадић је рођен 04.09.1951. године у селу Црнча, општина Љубовија. Основну школу завршио је у Малом Зворнику, а Средњу економску школу у Зворнику – БиХ.

 На Правном факултету у Новом Саду дипломирао је 1977. године. По стицању услова Правосудни испит је положио 1982. године у Београду.

Пред одласка на студије радио је у ЕИ –Технички сервис Тузла. По завршетку Правног факултета запослио се у предузећу ''21. мај'' Београд, погон у Малом Зворнику на месту секретара. У ''21.мају'' је обављао и послове вршиоца дужности директора.

Војску је одслужио у Титовом Велесу 1978-1979. године.

У Комуналном предузећу радио је као секретар предузећа.

Г-дин Радован Тадић радио је и као инспектор за сузбијање општег и привредног криминала у МУП-у Србије ОУП Мали Зворник.

Адвокатуром се бавио око 2 године и уписан је у именик адвоката као први адвокат у историји општине Мали Зворник.

Од 1985. године г-дин Радован Тадић обавља послове руководиоца Службе правних и општих послова у ЈП ''Дринске хидроелектране'' ХЕ ''Зворник'' Мали Зворник.

У периоду од 2004. до 2014. године успешно је обављао функцију председника Скупштине општине Мали Зворник, а од 2014. до маја месеца 2016. године функцију заменика председника Скупштине општине Мали Зворник.

Ожењен је и има двоје деце.