Ириг
Туризам

Смештен на идеалној позицији између Београда и Новог Сада, на извору топле термалне воде у бањи Врдник, са модерним спа центром, отвореним и затвореним базеном, конгресном салом, рестораном и богато опремљеним собама и апартманима. Хотел Премиер Аqуа чини идеалан спој природних лепота и мира Фрушке Горе са најсавременијом технологијом и комфором хотела високе категорије који богатством својих садржаја може задовољити и најпробирљивијег госта.

Уколико пожелите да проведете незаборавне тренутке, да удахнете ваздух Фрушке Горе и осетите продуховљен мир фрушкогорских манастира те да доживите луксуз 5* - хотел "Премиер Аqуа" је идеално место за Вас.

PremierAqua_11.jpg

Капацитет:

Хотел располаже са 40 луx соба, 4 executive suite, 9 апартмана и апартманом "Премиер".
Све смештајне јединице поседују луксузни намештај, техничку опрему високог квалитета и детаље префињеног стила. Свака соба нуди смирујући амбијент и поглед ка прелепим пејзажима Фрушке Горе.
За оне који воле конфор и пространство, који препознају квалитет и удобност намештаја, желе квалитетан сан, знају да уживају у складу боја, једном речју - обожавају апсолутну удобност и луксуз. 

Све собе су климатизоване и опремљене по високим стандардима са пространим и модерно опремљеним купатилима са хидромасажним тушевима. Собе се уређују и намештају два пута дневно.

PremierAqua_21.jpg