Инђија
Туризам

recepcija@hoteloplenac.rs

www.hoteloplenac.com

 

Грађен као задужбински дом породице Карађорђевић, данашњи хотел Опленац представља изузетно место за одмор. Хотел одише историjом и традициjом, а опет jе довољно савремен да задовољи прохтеве различитих врста гостиjу, и младих и старих.

hotel oplenac.JPG

Располаже са 100 лежаjева у модерно опремљеним собама, СПА центром, рестораном, лоби баром, прелепом баштом, салом за семинаре и теам буилдинг-е. У оквиру СПА центра можете уживати у базену, сауни, парном купатилу и мануелним масажама. Хотел се налази у изузетном окружењу природе и чистог ваздуха, па представља своjеврсну оазу мира.

Hotel Oplenac 06-min.jpg

Због надморске висине Опленца и своjеврсне климе, боравак овде позитивно утиче на здравље и jачање имуног система. Опленачка шума са уређеним трим стазама представља идеално место за активан одмор и боравак у природи.

Hotel Oplenac 32-min.jpg

Опленац се налази у средишту области коjа има интересатну и богату историjу. Топола као Карађорђева престоница и Опленац са задужбином краља Петра I представљаjу целину коjа jе занимљива како домаћим тако и страним туристима. Уз традиционалну шумадиjску кухињу и добро вино, уживаћете у краљевском  одмаралишту.

vinarija stari oplenac 2.jpg

Хотел поседуjе и винариjу “Стари Опленац”, коjа се бави производњом врхунских вина од квалитетних сорти грожђа. У етно амбиjенту ресторана винариjе можете уживати у специjалитетима домаће кухиње, уз чашу доброг вина.

Hotel Oplenac 24-min.jpg

Окружење и садржаjи хотела омогућаваjу нам да се бавимо различитим врстама туризма: омладинским (школа у природи, екскурзиjе, спортске припреме), културно-историjским, породичним, излетничким, конгресним ивинским туризмом.

hotel bazen.jpg

Дођите и пронаћи ћете место за одмор свих Ваших чула. Биће нам задовољство да будемо Ваши домаћини.