Богатић
Туризам

Апартмани Хеллес смештени су у мирном делу , а удаљени 1500m од центра Богатића. Намењени су људима који захтевају одређен ниво функционалности, квалитета и дизајна. Апартмани Хеллес су на располагању гостима током целе године. Удаљени су од Термалне ривијере 1200m, где гости могу уживати како у летњим, тако и у зимским месецима, захваљујући благодетима термоминералних вода, с обзиром на то да се температура воде подешава у зависности од температуре ваздуха.

Љубазни домаћини учиниће да се осећате као код своје куће. Апартмани Хеллес су место на које ћете се сасвим сигурно поново вратити.

apartmani-heles.jpg

Апартман Хеллес 1 - располаже са једном спаваћом собом, са француским лежајем за две особе кухињом,дневном собом са угаоном гарнитуром на развлачење, клима уређајем, LCD телевизором и купатилом. Такође гостима је на располагању Wi-Fi.

apartman1-heles-2.jpg

Апартман Хеллес 2 - располаже са једном спаваћом собом, са француским лежајем за две особе, кухињом, дневном собом са угаоном гарнитуром и софом, клима уређајем, LCD телевизором и купатилом. Такође гостима је нарасполагању Wi – Fi.

apartman2-heles-1.jpg

Контакт:

Славица Дамњановић

тел. +381 63 843 52 55