САЈАМ ЗЕМЉОРАДНИЧКОГ ЗАДРУГАРСТВА И МЛАДИХ ДОМАЋИНА СЕЛА СРБИЈЕ

Зрењанин: 22. – 24. март 2018. године

 

 

Sajam  zadruga.jpg

 

Предметни Сајам се од 22. до 24. марта 2018. године (у времену од 10.00 до 19,00 сати)  одржава у Зрењанину - сајамске хале „Медисон“ и „Кристална дворана“

Под Генералним покровитељством Владе Републике Србије – Кабинета за регионални развој и координацију рада јавних предузећа и Српске академије наука и уметности, Сајам ће свечано бити отворен у четвртак 22. марта у 11,00 часова, на дан истоименог православног празника „Младенци“.

„Младенци“ су привредно, образовно васпитна, социолошка, етно рурална и културно уметничка смотра сусретања младих опредељених за живот на селу.

Тродневна сајамска смотра биће и у знаку симпозијума у организацији Одбора  за село САНУ, са централним тематским скупом „Развој органске производње у Србији“ Сем бројних научно стручних предавања у Сајамској хали излагачи ће презентовати сопствене аграрне програме и пројекте, производе и артикле док ће бити одржане промоције и уприличене дегустације прехрамбених производа, уз целодневни културно уметнички програм.

Присуство на Сајму потврдили су најодговорнији представници ресорних државних и покрајинских институција, организација, кластера, удружења, образовних установа, агро привредни посленици и новинари. На Сајму се очекује присуство преко 2.000 учесника из више од стотину Општина Републике Србије. земљорадничких задруга, производно приведних удружења, асоцијација, кластера и организација.

Улаз на Сајам је бесплатан.

Коментари (0)