Green Heart Fest (РОК ФЕСТИВАЛ)

Датум одржавања: 26., 27. и 28. август

Место одржавања: Летња позорница „Врело“

Screen Shot 2017-06-22 at 11.57.36 AM.png

„Green Heart Fest“ музички фестивал коjи први пут одржан у Сокобањи jула 2016. године. Велики броj посетилаца у претходним годинама, уживао jе уз одличне свиркенаjбољих рок бендова са ових простора, на главном стеjџу у центру Сокобање, а љубитељи електро и хаус музике ђускали су уз наjбоље домаће ди-џеjеве на бини у градском парку.

Иако jе у питању фестивал новиjег датума на њему већ наступао велики броj познатихизвођача као што су: Стерео Банана, DJ Architect, GRU, Sevdah Baby, The Beatshakers, Gramophonedzie, Dimiz, Atheist Rap, MVP, Забрањено пушење, Orthodox Celts, Novembar, Van Gogh, Vrelo, Irie FM, S.A.R.S, Ивана Петерс, Ђорђе Давид, Жељко Васић, Ђорђе Чаркић – Клинац, Рибља чорба, Деца лоших музичара, Влатко Стефановски, Сунсхине, Неверне бебе, Електрични оргазам, Кербер, Галиjа, Ритам нереда, Драгољуб Ђуричић и бубњари и многи други.

Велика сцена омогућава организовање комплексних сценских догађаjа и пружа одличне услове за наступе реномираних извођача, коjи имаjу сложене захтеве приликом организациjе наступа, у погледу бине и пратеће опреме, расвете и озвучења. Мала сцена jе веома погодна за мање сценске догађаjе и извођаче коjи немаjу велике захтеве у смислу простора и опреме, а то су ди-џеjеви коjи наступаjу сваке године на Греен Хеарт Фесту, и имаjу своjу циљну групу (тинеjџери и студенти). Посетиоце очекуjу и додатни забавни програми и разна изненађења.

У току фестивала одржаваjу се и пратећи догађаjи као што су саjам крафт пива, ревиjалнеутакмице, наступи демо бендова и други догађаjи.

Будите и ви део забаве, дођите и уживаjте у добрим рок звуцима, у долини између Ртња и Озрена. Уверите се зашто jе Греен Хеарт Фест постао сензациjа преко ноћи и jедан од наjпосећениjих фестивала у земљи, након само пар година одржавања. Осим добре свирке, очекуjе вас наjздравиjи ваздух у Србиjи, броjне природне лепоте, сокобањски гастрономски специjалитети, освежење и луда журка у Аква парку, опуштање и уживање у wеллнесс центрима, коjи ће учинити ваш боравак незаборавним.

 

Коментари (0)