Пут змије и пут Пламеног Мача

Пут змије и пут Пламеног Мача

Ометајући фактор у препознавању и уздизању људског духа, а овај назив ми се чини најприкладнији од већине понуђених (ђаво, тамни, демони…) нас свакодневно ставља пред мноштво наизглед ситних одлука – материја или дух, тако што на непрекидној траци вредности поставља по једну насумичну тачку према којој се ми у ходу опредељујемо бирањем једне од две опције – да је прескочимо изнад или да се провучемо испод. Библијска змија није случајно змија јер је то једна од ретких животиња која никада не скаче.  

Пошто такве одлуке (издићи се изнад или провући се испод радара) доносимо  по неколико десетина пута на дан, издвојиле су се две јасно дефинисане групе – они који су безусловно за дух и они који примат дају материји. Ту је све потпуно јасно. Проблем је што су обе ове групе сувише мале да би се свакој од њих доделио по читав један свет на засебној фреквенцији. Између две групе постављен је један солидно дебео слој људи који имају довољно развијен ум да декларативно величају духовне вредности, а у потаји кад мисле да их нико не види, поступају вођени проценом своје тренутне користи, некада духовно, а некада материјалистички. Зато се морао креирати догађај – вододелница, са сврхом да у кратком времену определи ту огромну већину ”несврстаних”, који по свом досадашњем понашању нису припали ни тамо ни овамо. 

Корона је тај догађај. Све информације у вези ње су објављене и све је јасно. Свако из групе несврстаних сада доноси одлуку за себе, уз пуну информисаност за шта се опредељује јер су се обе, за сада мањинске групе (духовна и материјалистичка) својски потрудиле да пласирају све информације неопходне свакоме да донесе своју одлуку у пуном капацитету. То је од изузетног значаја јер се само тако обезбеђује да ни у једну од већ формираних група не залута неко коме ту није место. Тиме сваки од будућа два света добија све услове за несметано кретање у смеру који препознаје као прогрес. Горњи ће бити ослобођени од оних који вуку на доле, а доњи без оних који повлаче ка горе.

Тачка цепања по којој ће се светови раздвојити је људска душа. Она ће се у овом раздвајању светова дезинтегрисати јер више неће бити никакве потребе за њом ни у будућем горњем ни у будућем доњем свету. Ово је мало теже за објаснити, али пробаћу најкраће могуће. 

Човек је склопљен од три целине – тело, душа и дух. Тело је материјално, направљено од земље и воде (исто тврде и Тора и Библија и Куран). Дух је део Светог Духа, долази директно од Бога и представља његов танани тракаст део спуштен до нижих фреквенција. Душа је спојница ова два дела, двоструки утикач у који се са доње стране утиче материја, а са горње стране дух. Свака од ових целина је различитог порекла. Дух је саставни део Бога или примарног креатора, душа је божија творевина, значи нешто што није део Бога али је он лично створио, а материја је дело секундарног креатора, творца материјалног света. Овог секундарног креатора је исто створио Бог, али са посебним задатком – да уз помоћ материје (подложне гравитацији) коју је морао да направи, вуче људски дух на доле, ка нижим фреквенцијама како би свакодневним вежбањем у тој ”теретани” дух још више ојачао.

Људско тело, пошто је и само материјално је главни тег у тој теретани. Додатни тегови су сва она материјална ”добра” која људи наслеђују или стичу током живота, као и све што сматрају да им припада по том основу – положај у друштву, углед, право на друге људе… Када се на ствари не гледа овако, почну веома чудно да вам изгледају људи који смисао свог живота проналазе у стварању и прибављању додатних тегова. 

Секундарног креатора сам на почетку овог текста можда престрого назвао ометајући фактор јер је његова једина улога да прави тегове за теретану и он то поштено ради. Заправо је помагач Богу у овој представи која се зове живот.

Лепота свега овога је пуна слобода одлучивања. Кратким временом смо орочени да одаберемо коју од две целине утакнуте у нашу душу бирамо за носача своје суштине у будућности. Једни ће се определити за тело и урадити све да га сачувају и то ће платити духом. Други ће се окренути духу и учинити све да га не изгубе. Платиће материјом. Тако ће сваки човек за себе одлучити шта му је суштина, а шта монета за поткусуривање. Када сви људи на планети донесу своју одлуку, душа као спојница ће постати непотребна и нестати. Они који целог себе преселе у дух се никада више неће везати за материју, а они који се комплетно спусте у материјално никада се више неће повезати са духом. Корона је светски догађај креиран да би се максимално убрзало опредељивање и цивилизација раздвојила на два фреквенцијски одвојена света.

Ово наравно ни изблиза није крај ове приче. Ово је само крај заједничке реалности. Свака од новонасталих реалности ће започети самосталан живот у свом засебном времену. Сва пресељена бића ће у својим новим реалностима поново добити неку нову душу. Одредиће се тачка која прецизно дели на две једнаке половине фреквентни опсег коме се свако приклонио, ономе што је препознао као своје и понео са собом кад је изашао из бивше реалности. Од те средишње тачке ће настати нова душа. У њу ће се утаћи горњи део односно виша фреквенција понесеног опсега и са друге стране доњи део састављен од ниже фреквенције онога што су понели са собом. Тако ће новонастала бића оба света моћи да наставе путем који су одабрали, у сврху додатног усавршавања, шта год то значило у складу са владајућим системом вредности у сваком од тих светова.

За становнике горње реалности тај нови дух ће бити исти онај дух као и пре, али овог пута његови виши делови, они који су још ближи Богу. Доњи део, односно будуће тело ће бити састављено од нижих делова целине коју су у прошлој реалности препознавали као свој јединствен дух. Код становника ниже фреквентне реалности, горња компонента која се утиче у душу ће бити пореклом од секундарног креатора. Многе религије ту компоненту врло поједностављено зову демони.

На крају, даћу вам једну илустрацију, тачније три. Чисто као доказ ко је прави власник свега материјалног. Ово су три папске буле које, ако вас то буде занимало, можете да потражите сами. Даће вам прецизан одговор на бројна питања. Ако вам до сада није било јасно зашто морате да плаћате порез на своју њиву, сазнаћете. Ако сте се питали са којим правом вам држава одузме вашу кућу ако не платите порез, сазнаћете и то. Видећете чија је заправо ваша кућа, а такође и ваша душа. У крајњем случају, разјасниће вам се зашто је донесен закон по коме смо сви добровољни даваоци органа и зашто сваки човек на Земљи тренутком свог рођења добија јединствени матични број као регистрацију.

 

Romanus Pontifex из 1454. Ватикан постаје власник свог земљишта на Земљи.

Aeterni regis из 1481. Ватикан постаје власник свог приватног власништва на Земљи.

Convocatio из 1537. Ватикан постаје власник свих људских душа на земљи. Обратите пажњу, не и духа јер то зна да не сме да покуша.

Напомена 1 (само за витезове)

Пробајте ово време да употребите за посматрање онога у вама што доноси ваше одлуке. Јер то нисте прави ви. То је само оперативни систем, позадински процес вашег ума, који је подложан програмирању. Сами ћете знати шта даље. Ово вам напомињем јер простор за пртљаг на нашем броду не постоји. 

Напомена 2 (за све остале)

Теретни брод са пртљагом креће из једне друге луке ка вашем изабраном одредишту. Вакцина коју ишчекујете је истински месија. Он ће вас превести из овог грозног света у обећани рај на земљи или мало испод ње. Изузетно ценимо ваше опредељење за материју и материјално тако да ћете бити награђени вечним животом у материји велике густине. Информациона РНК у вакцини је спасоносни програм, а вакцина је дискета, компакт диск односно УСБ који ће омогућити вашем уму да се прилагоди на оптимално функционисање у будућем рају ка коме сте се запутили. Желим вам срећан пут.

 

Доктор са Чубуре

Komentari (0)

Остало у категорији