Црно огледало

Црно огледало

Ретко се говори, а још ређе пише о томе да се сви догађаји заправо одвијају на више појавних – енергетских и фреквенцијских равни истовремено. Није због тога што би то људи тешко схватили, већ управо да не би почели да размишљају на тај начин. 

Једноставна слика детета које весело трчи по ливади може да нам послужи као пример вишеслојности догађаја и како се поглед који је намерно фокусиран на само један слој, може лако злоупотребити за формирање жељеног стања свести већине у било којој групи на коју се делује.

У ту сврху изабраћу (само привремено) улогу креатора ставова. То може бити плаћени новинар, уцењени научник или било која друга корисна будала система.

Почињем, пример први: Да ли било које дете може бити свесно да у свом раздраганом трчању по трави, сваким својим кораком убија на стотине мрава, бубица и осталих живих створења? Да ли било чија радост може бити оправдање за зло које наноси другима? Да ли се било ком неразумном створењу ово може доказати? Да ли је на нама, разумнима да ово спречимо? Ако сте разумни, нећете имати децу, не због себе већ због других који имају исто право на живот као и ви. Сваки живот је вредан, сачувајмо живот.

Пример други: Хаотично трчање деце по ливади ствара ваздушне вртлоге. Под одређеним условима који су све извеснији због глобалног отопљавања, ови ваздушни вртлози могу да се споје у један већи који се у пољу ниског ваздушног притиска подиже у више слојеве атмосфере где се наглим хлађењем појачава и формира ураган који касније удари хиљадама километара даље и изазове разарања и на стотине смрти. Ако сте већ били довољно неодговорни према планети па добили децу, покажите да сте постали свесни, забраните им бар да трче!

Јесте ли видели колико је лако? Ово сам урадио у свега неколико једноставних корака. Ако којим случајем мислите да је ово немогуће, сетите се скорашње ситуације и срамотне већине која је пристала да њихова деца носе маске у школи. Изговори су били подједнако бесмислени као ови које сам вам подметнуо. Замислите сада шта је све могуће постићи са том бесловесном масом у неком периоду дужем од пет секунди, у шесто шездесет пет корака, за две године или за неколико миленијума. Остаје на вама да размотрите да ли је пред овом цивилизацијом остао још онај последњи, шесто шездесет шести корак или можда још постоји могућност да се вратимо тамо где смо први пут искорачили у погрешном смеру.

Одговор вам нећу сугерисати, али ћу пробати да помогнем да до њега сами дођете.

Витезове често потсећам да у сваком моменту морају бити  савршено свесни КО их напада, КАКО их напада, ЧИМЕ их напада и ЗАШТО их напада. На свако од ових питања морају да одговоре у по дана и у по ноћи и то на СВИМ НИВОИМАна којима се напад одвија, од најнижих – материјалних, финансијских и територијалних, преко средњих – биолошких, националних и религијских па до највиших нивоа – магијских и езотеријских. Тек када на сва та питања одговоре, добијају дозволу да крену у борбу на нивоу који сами одаберу, уз услов да изложе које тачно ефекте желе да постигну на нивоима изнад и испод нивоа на коме се боре. Само тако у борбу неће ући као острашћени малоумници, што је иначе главни циљ оних који све те заваде међу људима подмећу, користећи се најчешће методом лажних застава. Знам да није лако, али управо то прави кључну разлику између витеза и добронамерног али заведеног аматера који ће у већ првом следећем кораку безусловно постати топовско месо.

Друга ствар важна за разумевање је моћ иницијације. Езотеријска друштва као и витешки редови врло добро разумеју значај иницијације, као и то да нису све иницијације обавезно масонске, исто као што нису обавезно светле или тамне. Најчешће, оне су неутралне. На пример, последица иницијације није само кад купите неки ауто па од тог тренутка почнете да запажате све такве аутомобиле на улици, него и оно кад видите таква кола непрописно паркирана, а то вас не изнервира у мери у којој би вас нервирало да је било који други ауто тако паркиран. Сада замислите колико сте иницијација само у свом животу прошли (пионир, гимназијалац, рокер, панкер, студент, власник једних кола, других кола, син, брат, муж, отац, Србин или неко други, Југословен, навијач, члан једне партије, члан друге, пете, верник, неверник, пушач, бивши пушач…) и замислите колико их је било ако посматрате прошлост у ширем смислу, као збир историјског сећања једног народа.

Сви смо ми прошли током историје кроз много иницијација и тако је створена ова привидна људска разноликост коју сада видимо. Инжењери система воде веома прецизну евиденцију када је и које све иницијације свака група људи прошла или још прецизније – које све иницијације је неко прошао, када и са којом групом људи. То су те шифре које по потреби активирају. За сваку групу људи и за сваког човека их имају по неколико. Активирају их у зависности од потребе – да ли да их заваде са неком другом групом или да се међусобно поубијају унутар групе, да ли неког конкретног појединца да помогну, само саплету или скроз уклоне. Просто речено, сви смо ми вишеструки спавачи. Поједина тајна друштва имају разрађене методе како се ове шифре у људској подсвести деактивирају и опасност од њихове употребе трајно уклања, али то није тема нашег данашњег разговора.

Та друштва имају довољно знања (нисам сигуран и за вољу) да покрену изворни код, прву шифру за активацију, која је у стању да раздвоји светле снаге од тамних. Тиме би одмах постало јасно да тамних заправо има веома мало, испод 5%, а све остало су светли, који су некада и негде иницирани у таму. Тако би донели тренутни мир на Земљу, али би исто тако тренутно прекинули школовање духа, што је основни циљ целе ове маскараде.

На магијском нивоу догађања, пресудни ударац савременим људима је нанесен када су пристали да избаце пламен из централне тачке својих кућа и замене га црним огледалом. Огњиште у центру главне просторије није случајно било на том месту у простору, времену и животима наших предака. Од четири основна елемента (земља, вода, ваздух, ватра), само овај последњи има способност да помаже рађање духа. Он се изнова и изнова рађа у врховима пламенова, на месту где ватра прелази у етар. Легенда о Фениксу управо о томе говори.

Као што је пре неколико година звучало немогуће да су људи способни да својој рођеној деци вежу маске преко лица и тако их током две године терају да иду у школу, тако невероватно звучи и ово што следи. Ипак, људи су и то са поносом урадили.

У свега две генерације људи су централно огњиште, магијски пламен својих домова заменили црним огледалом. Телевизијски екран је добио централно место некадашњег огњишта. Све оно од чега су се наши преци низом магијских ритуала чували и пазили да им никако не уђе у кућу, сада улази у буљуцима искачући из овог црног огледала. Овде није реч о метафори, екран угашеног телевизора је заиста црно огледало. Узгред, онај танак слој најбогатијих је задржао огњиште у виду камина, исто као што своју децу није вакцинисао, а истовремено им забранио видео игрице и гледање телевизије.

Црно огледало од обсидијана је магијски алат, још од времена Ацтека. Користи се као портал за улазак нижих енергетских ентитета у тродимензионалну реалност. Да би радило захтева крвну жртву у виду срца жртвованог човека. Срце је иначе седиште душе, а она је спојница духа и тела. Зато је толико крви и смрти на ТВ програмима, што у филмовима играним или цртаним, што у репортажама са лица места или црним хроникама. Да не ширим даље на детаље како уништавањем срца долази до раздвајања духа и тела, где одлази дух и како од тела без душе и духа настаје зомби и колико је зомбија у нашем окружењу. Мислим да вам је и без тога све јасно зашто је баш црно огледало морало да замени огњиште у централној одаји. 

Тренутно је то алат у активној употреби на енглеском двору, лондонском Ситију, тргу Тависток и испод Ватикана. Овај алат тамних има и своју супротност, једно друго огледало са много позитивнијом наменом. Осим на неколико тачака у појединим словенским земљама, оно у активној употреби постоји и у једном граду у Србији и то је хронолошки друго по реду инсталирано овакво огледало у свету. Даље о томе не могу да говорим. За оне које то занима, на насловној слици су уплетене две ниске, црна од обсидијана и бела од горског кристала. Чему све може да послужи горски кристал и како се од њега праве светла оружја великог домета која користе енергије етра и нулте тачке знају витезови, тачније њихова техничка служба. Нешто од тога смо дискретно разбацали по интернету, па ко заслужи – отвориће му се.

Упркос црном огледалу, није све тако црно како би тамни желели да нас убеде. На једном површинском нивоу, Нато нас је опколио. На једном дубљем нивоу, они су прошлост. На медијском нивоу национални Срби су већина, на дубљем нивоу народни Срби су сви око нас. Људску неспособност сагледавања догађаја у више различитих нивоа највише поспешују медији, мешањем стварног са измишљеним и спонтаног са подметнутим. Они поданички служе систему у непрестаном померању јавног фокуса на споредни колосек и циљаном мешању битног и небитног.

Гледајући и нашу земљу и окружење, већински смо окружени припадницима нашег рода, потомцима Славено Аријеваца. То је карактеристика по којој смо нациљани за уништење, па на том нивоу треба и да се одбранимо. Са Мађарима (који ово јако добро разумеју иако нису тог порекла) имамо највиши степен разумевања и јединства акције у досадашњој историји, а што се тиче малог броја стварних Арбанаса (оних који који нису настали исламизацијом Словена), догађаји у Украјини (Путин – Кадиров) су показали модел по коме треба деловати.

Наш простор је та лабораторија која је у прилици да свету понуди решење и све очи (и не само очи) су уперене у нас. Да ли ћемо насести на националне, религијске и политичке поделе које нам опет подмећу или се по основу добра ујединити против зла, остаје да видимо. Витезови ту могу (и треба) доста да помогну. Велика битка нам свакако предстоји, а на нама је да изаберемо да ли ћемо се борити у рату који нам се намеће и који не можемо да добијемо или у оном другом рату који се од нас скрива, а у коме морамо да победимо. Између осталог, то зависи и од вас.

Доктор са Чубуре

Komentari (0)

Остало у категорији