Основна обука Витеза

Основна обука Витеза

Специјална оружја и борбене тактике

Из аспекта Бога, човек почиње да постоји тек након духовног просветљења. Види њега Бог и пре тога, али не као човека већ само као кандидата за човека. Исто тако и човек пре просветљења не види Бога баш најјасније, већ као нешто неодређено, што може да буде, а не мора да значи. Такви људи врло искрено одговоре када их питате да ли верују у Бога: верујем да има нешто, верујем у неку силу, верујем да традиција има корен, природа законе… и слично, по правилу не дајући јасан и недвосмислен одговор, не зато што га избегавају, већ зато што га немају.

Оно последње што обично наведу ”и слично” је врло често извор њихових заблуда чак и у случајевима када су вођени најбољим намерама. Што је идеја о Богу безобличнија и уопштенија, то се више других, често и веома различитих ентитета могу провући кроз ту дефиницију. По датом одговору свакога можете да сместите у одговарајући разред и врло прецизно процените где се тачно налази на путу од човека у материјалном смислу до човека у божијем смислу. Сваки од тих разреда има свој наставни план и програм, свој распоред часова, своје наставнике, разредног старешину, дежурне редаре и своју реалност.

Моменат духовног просветљења представља прекретницу у међусобном препознавању човека и Бога. То је кардинална тачка развоја после које нема повратка у ниже енергије. Од те тачке на даље носећа фреквенција размишљања и деловања духовног човека је љубав. Треба разумети још једну ствар, љубав је фреквенција на којој жртва за општу добробит постаје задовољство.

Пре свега Срби имају задатак да се пробуде и да се сете исконских технологија за ослобађање свог духа. Задатак витезова је да у томе помогну личним примером и указивањем кроз постављање јасно видљивих путоказа. Кандидат за витеза мора имати чист дух и мора показати спремност на жртву. Све остало може да научи, али ове две особине су елиминаторне, оне се не могу научити и без њих нема витеза. Езотеријска братства имају наизглед нешто лакши задатак. Они би требало да пролазе једну озбиљну селекцију која утврђује да ли за почетак уопште имају дух и да ли је он бар у некој мери слободан. Када је та примарна селекција урађена како треба и под условом да је прођу, њима се почетна технологија за овај процес открива већ на првом степену. То је рад на уклањању симболичних шиљака са сопственог духа. Оно што им се не каже је шта су заправо ти шиљци и да ли су само они вишак или су то и још неке друге структуре. Само им се каже ”спознај самог себе”, па ко колико спозна. И шта јесте и шта му је све вишак.

Овде сада треба бити врло прецизан и направити дистинкцију између материје, духа и материјализма. Материја није део духа, али материјализам јесте у ситуацијама и стањима када је дух непрочишћен. Материјализам је лош, али материја сама по себи није лоша. Она је наставно средство у овој припремној етапи школовања духа и има двојаку намену: 

1. Материја обезбеђује редовност похађања наставе јер је у три де реалности дух везан за њу преко душе и на тај начин је принуђен да неко време у целини или једним својим делом проводи на настави и

2. Материја омогућава широк дијапазон тестова кроз провокације духа како би се он кроз различите психодраме усавршавао. 

Како је ова цивилизација до сада реаговала на материјалне провокације, просудите сами. Креиран је читав низ специјализованих наука које се баве материјом и материјалним. Као што ни сама материја а приори није лоша, скоро исто важи и за науке које се њом баве. Кажем ”скоро” јер оне у извесној мери ипак скрећу мисли човека са духовних питања. Међутим, када се сврха и циљеви тих наука и професија из виших сфера спусте у дубине материјалног, то онда постаје лоше. Тако се креира једно негативно наставно средство и левак који усисава са само једном сврхом, да се људски дух никада не ослободи. 

На пример, циљ економије одавно није срећа и благостање друштва већ профит и контрола. Циљ медицинске индустрије није здравље већ исто профит и контрола. Циљ информисања није истина него такође профит и контрола. Циљ индустрије забаве није срећа већ хипноза… и даље можемо у недоглед, али је и ово сасвим довољно за стицање основног утиска. Када се толико тога превиди и допусти да се укорени онда је већини тешко да искоче из матрикса који осећају као своју сигурну кућу. Страх за материју коју мисли да поседује, страх за материјална добра, за капитал, за физичо тело…Сваки такав страх рађа по један компромис, а сваки компромис је једна степеница ниже и удаљавање од Бога. На тај начин материјално уплашени постају градивни део матрикса, једна од безбројних локација на којима тај програм, односно та вештачка интелигенција обитава. Она се страхом храни, управља страховима и сопственим страхом је управљана. Сада се овај круг скоро затворио. Створен је савршен перпетум мобиле, самоодржив и довољан сам себи.

Ретко успевам да широј јавности звучим утешно, али ми делује да је сада згодан моменат за управо такав покушај. Драги моји Витезови, не брините. Све ово и треба да буде баш овако. Све се одвија по плану. Да би се одвојило оно горње, мора прво да отежа оно доње. Спој ће пући тамо где је најтањи, на перцепцији. То је једина тачка на којој још увек може и овако и онако.

У једном су обе перцепције сагласне. Овде имамо посла са вирусом. 

Одмах да појасним, вирус није довољан да сам изазове стање у коме се цивилизација тренутно налази. Вирус је само софтвер, програм који да би се умножио и постао епидемија захтева читав хардвер који ће га примити у себе и радити на његовој репликацији. Да би вирус уопште могао да уђе у хардвер, неопходан је порт, специфично место уласка на које ће се закачити и одатле бити увучен у систем.

Зато ћемо се прво упознати са вирусом, а онда са хардвером који га умножава и сеје.

Вирус материјализма, преваре, грамзивости и похлепе је прогурао да циљ економије, медицине, новинарства и свега осталог буде профит и тако је стигао до краја свог пута. Путовао је из далека. Требало му је времена да прво пронађе нашу галаксију, па онда и наш Сунчев систем. Преко моралног пада Атлантиде иницираног технологијама је ушао на нашу планету. Ту је нашао погодно тло за живот и репликацију. Хранљива подлога му је делимично архонтско порекло сваког човека.

Када су у феудализму главни путеви за озбиљан транспорт добара постала мора и океани, тај вирус је створио гусаре, да рекетирају за једну светску силу и она је ојачала довољно да му постане централа. Вирусу је била потребна енергија и она је немилице дотурана људима, не да би они постали ослобођени од тешког рада, већ да би вирус јачао. Прву индустријску револуцију ствара парна машина. Индустријализација постаје алат да апетити ретких појединаца крену да расту. Другу индустријску револуцију ствара електрична енергија. Она нам улази у куће и омогућава да апетити свих порасту. Трећа индустријска револуција доноси електронику и информационе технологије, идеја апсолутне контроле постаје опипљива, а са њом и идеја апсолутне власти. Четврта индустријска револуција је практично изведена на трећој. У њој је дошло до обједињавања технологија и брисања граница између физичке, биолошке и дигиталне сфере. Ово је први пут да је једна индустријска револуција уместо досадашњег линеарног кренула експоненцијалним током. 

Тако је овај вирус лагано путовао ка свом стварном циљу. Прве битке је водио на морима. Следеће тамо где има угља и рудних богатстава. После тога на територијама богатим енергентима. На крају је ушао у главу и срца већине људи. Ту се сада води његова последња битка на овој планети, сукоб идеја и појмова вођен Орвеловско – фабијанском заменом теза. Када освоји мисли и осећања људи, завршио је посао. За сада му иде одлично. 

Сви ми смо духом делић Бога, али свиме осталим смо архонтска творевина која је идеалан домаћин разним програмима, што укључује и вирусе. Често у последња времена за сва зла оптужују такозване Владаре из сенке. Они свакако постоје, али не на начин како то људи обично замишљају. Они су материјализација зла у нама. Сенку им прави наш его. Што је он већи, то је већа и сенка у којој више њих може да се сакрије. Нису ни са ког другог света, галаксије или димензије, они су у нама. Њима управљају Архонти, творци материјалних нас, а ми им дајемо снагу. Њихова моћ почива на нашим несавршеностима, на нашим компромисима са којима се удаљавамо од Бога, а које правимо зарад личног комфора, лењости, слабости и избора линије мањег отпора.

Тајна Књига Јованова објашњава да је ту реч о недовољно обоженим манифестованим деловима Бога и како је до тога дошло. Сваки витез треба да проучи ову књигу да би упознао своје конструкцијске слабости и био кадар да се са истим ухвати у коштац. Бог је савршен, али све његове манифестације још увек нису довољно савршене и људи су директан доказ тога. Наш задатак је да све оно што је манифестовано учинимо савршеним у складу са љубављу. Или још прецизније, у складу са једношћу која је изнад љубави која је ипак дуалност. 

Зато је љубав ваш БЕЛИ КОЊ. Он ће вас носити кроз све ваше походе кроз и изнад ове реалности до крајњих граница дуалности. Изнад тога вам неће бити потребан. Да би волели некога или неко волео вас, неопходно је да вас буде најмање двоје. Може да вас буде и више од двоје, али се гледа најмањи потребан број и он одређује ниво. 

Фреквенцијски изнад дуалности је јединство са свим, једност. Основне манифестације једности су истина и слобода. Истина је увек само једна и слобода је само једна. Ако се каже да поседујемо неке слободе, онда је то сигуран знак да слободу у целини немамо. Зато је истина ваше прво и основно духовно оружје. То је ваше БОРБЕНО КОПЉЕ. Вежбајте да истином погодите у центар сваку лаж која вам се испречи на путу. Биће вам потребно доста тренинга да стекнете вештину препознавања центра лажи. Лаж је врло склона да се разграна и разбокори и постане мултицентрична и тако пролонгира своје трајање сакривањем своје суштине од дејства истине. 

Слобода је ваше друго духовно оружје. Она је ваш БУЗДОВАН са којим можете поломити сваке решетке, било који кавез или затвор људског духа.

Драга Браћо Витезови, обзиром да сада није тренутак за детаљна објашњења проћи ћемо кроз ваше дужности само начелно, у грубим цртама.

Ваш задатак је да идентификујете који то програм колективне свести човечанства је одређеног појединца или групу повукао доле у дисхармонију. Затим треба да разградите те програме и њихове конструкте у дубоким и мрачним структурама цивилизације. Као портале за улазак у одговарујући програм колективне свести човечанства ћете користити заражене појединце. По степену инфекције ћете процењивати дубину на коју вас тај портал може довести. Доле ћете бити безбедни само ако сте уклонили сваки потенцијални рецептор преко кога вирус може да се закачи и уђе у ваш дух. 

На ваше походе испод Радног тепиха нећете ићи на свом белом коњу, већ искључиво на црном. Ваш ЦРНИ КОЊ је страх. Вежбаћете у почетку на ситнијим и мирнијим примерцима које добро познајете. То су ваши лични страхови. Прво ћете учити како да их зауздате, а затим и узјашете. Када то савладате, прећи ћете на јахање већих страхова, оних које генеришу различите групе људи. Кад оседлате страхове целих народа бићете зрели да на мегдан изађете и самом злу. 

Ваше треће духовно оружје је СВЕТЛОСНИ ШТИТ. Ради се о комбинованом борбеном средству које може бити офанзивног и дефанзивног карактера. Ако користите његову испупчену, конвексну површину оно има дефанзивни карактер и служи за осветљавање потенцијалних лажи или било каквих других негативности. Када окренете његову супротну, конкавну страну, светлосни штит постаје офанзивно оружје које концентрише мржњу одаслану ка вама у једну тачку у којој пржи сваку материјалну структуру из које је мржња одапета.

Креација има моћ да деконституише душу. То се спонтано веома ретко дешава и такви случајеви су по правилу последица покушаја овладавања или коришћења незаслужених високих знања у сврху остварења ниских или погрешних циљева од стране некомплетног човека. У другом случају то је последица нечијег уласка упркос упозорењу да ту где се налази није дорастао да буде. У профаном свету, нека паралела овоме би био догађај који уследи након уласка пијанца у трафо станицу или чачкање Заветног ковчега од стране недостојних. То је ПЛАМЕНИ МАЧ, после истине, слободе и светлосног штита ваше четврто и последње духовно оружје. Пламени Мач доводи креацију на место дејства, има тренутно и неповратно дејство. Оно што пресече, враћа на фабричка подешавања – ниже фреквентне енергетске структуре нестају, материју враћа у основну, неутралну енергију, а дух враћа творцу. Вероватно вам неће сувише често бити потребан, али у ситуацијама када вам затреба мораћете га не само имати већ и знати како да га без двоумљења употребите.

Ето драги моји, ово би била основна теоријска обука будућег Витеза. Обзиром да нас чека још много важних детаља, финеса и практичне обуке, најбоље да полако кренемо.

 

Доктор са Чубуре

Komentari (0)

Остало у категорији